Blog

Nieuwe katten stationery lijn Nouksan

Een nieuwe stationery lijn van Nouk-san

Stationery blijft leuk, zeker wanneer het is gecombineerd met een leuk design. Super enthousiast was ik dan ook toen ik dit pakket in mijn handen kreeg. Een geheel nieuwe stationery lijn van Nouk-san, met meerdere super leuke producten! Die moest ik natuurlijk ook even aan jullie laten zien!  

Niet alleen leuk voor kattenliefhebbers!

Deze collectie staat helemaal in het teken van katten. Super leuk, vooral wanneer je een kattenliefhebber bent!  Echter zou je veel van de producten ook heel leuk bij andere huisdieren kunnen gebruiken! Het inpakpapier zou bijvoorbeeld ook een muisje of hamster kunnen zijn. De stickers en het notitieblok zijn perfect voor wanneer je net als ik een hondenliefhebber bent. En ook met de washi tape kun je super veel verschillende kanten op, leuk ook voor bijvoorbeeld Pasen! (paashaas)

Zoveel producten!

Ja je merkt het al, mijn creativiteit werd meteen geprikkeld toen ik de collectie zag. De collectie bevat dan ook zoveel verschillende leuke producten. Zoals ik al benoemde heb je dus inpakpapier, stickers, washi tape en een notitieblokje. Maar dat is nog lang niet alles. Je hebt namelijk ook nog 4 verschillende kaarten, 2 mini kaartjes, cadeau zakjes en briefpapier! De hele collectie is te koop bij Post en Papier. De prijzen variëren tussen de €0,50 voor de mini kaartjes tot €7,50 voor een hele inpak set, met meerdere producten. (wist je trouwens dat je met de code ‘acrealife’ 10% korting krijgt op heel veel producten)

Veelzijdig design

Met deze producten kun je heel veel verschillende kanten op. Zo zou je bijvoorbeeld heel leuk een cadeautje kunnen inpakken voor iemand die net een nieuwe kitten heeft gekregen. Maar ook op creatief gebied kan je met de producten nog alle kanten op! Juist doordat het zwart wit is gelaten. Zo kan ik niet wachten de tape te gebruiken voor een mooie konijnen snail mail. of misschien tocht een katten snail mail? 

Kattencollectie voor dierenliefhebbers

Ik moet zeggen dat ik echt verrassend enthousiast ben over deze kattencollectie! En dat voor iemand die niet eens een echte kattenliefhebber is. Ik kan echt niet wachten om de producten te gaan gebruiken. Zoals ik al zei is deze collectie dus te koop bij Post en Papier. Zijn jullie meer katten of honden mensen? Of ben je net zoals mij iemand die alle dieren super leuk vind?

Voor dit artikel heb ik gebruik gemaakt van de producten die verkrijgbaar zijn bij Post&Papier. Dit product of een ander product van Post&Papier aanschaffen, maak dan gebruik van de speciale kortingcode acrealife voor 10% korting op je aankoop bedrag!! (korting geldt niet voor afgeprijsde artikelen)

Dit artikel bevat één of meerdere producten die gratis opgestuurd zijn. Meer informatie over samenwerkingen; lees dan mijn disclaimer

Picture of Marion Kroeze

Marion Kroeze

Reactie plaatsen:

Over mij

Door de steun van mijn lieve volgers groeide Acrealife steeds verder en kwamen er steeds meer mooie kansen op mijn pad. Dit maakte dat ik vanaf 1 september de stap heb gezet om van Acrealife een eigen webwinkel heb kunnen maken. Een hele spannende stap, waarbij ik hoop om veel mensen de goede weg op te helpen.

Volg mij:

Recente berichten

Nieuwste video:

Winkelwagen
Inloggen

Nog geen account?

Start typing to see products you are looking for.
Winkel
0 items Mand
Mijn account