Blog

Oproep; Creatievelingen gezocht!!

Nieuw onderdeel, in samenwerking met jullie!

Toen ik ooit begon met mijn blog acrealife deed ik dit omdat ik graag mijn creaties en mijn creatieve passie wou delen. Gewoon voor mijzelf, zodat ik een plek had waar ik mijn creaties kon terug zien. Dat anderen mijn blog zouden gaan bezoeken, en mij zouden volgen had ik nooit bij stilgestaan. Toch merk ik dat ik het jammer vind dat ik zo weinig van jullie creatieve passie weet en zie. Daarom leek het mij leuk om een nieuw onderdeel toe te voegen aan acrealife. Een onderdeel waar ik jullie hulp bij nodig heb! 

De creatieve hobby van;

In dit nieuwe onderdeel wil ik meer te weten komen over jullie hobby´s. Ik geef jullie de kans om via mijn blog iets te delen over jou hobby. Wat dit is mag je helemaal zelf weten! Wel zou ik het leuk vinden wanneer je enkele foto´s mee wilt sturen. Heb jij een creatieve hobby en lijkt het jou leuk om hier meer over te vertellen. Neem dan gerust contact met me op via acrealife@outlook.com. Samen kunnen we dan kijken hoe we het precies vorm kunnen geven! Ook mag je met vragen mij altijd een persoonlijk bericht sturen via mijn social media kanalen!

Marion Kroeze

Marion Kroeze

Reactie plaatsen:

Over mij

Door de steun van mijn lieve volgers groeide Acrealife steeds verder en kwamen er steeds meer mooie kansen op mijn pad. Dit maakte dat ik vanaf 1 september de stap heb gezet om van Acrealife een eigen webwinkel heb kunnen maken. Een hele spannende stap, waarbij ik hoop om veel mensen de goede weg op te helpen.

Volg mij:

Recente berichten

Nieuwste video:

Winkelwagen
Inloggen

Nog geen account?

Start typing to see products you are looking for.
Winkel
0 items Mand
Mijn account