Blog

Outgoing snail mail #2 kaart

Snail mail #1.1Nog een snail mail

Vandaag weer een nieuwe snail mail die ik gemaakt heb. Dit keer eentje in de vorm van een soort kaartje.

Snail mail #1.2

Snail mail kaart

Zoals ik al vertelde maakte ik dit keer een soort kaart. Hiervoor gebruikte ik meerdere papiertjes van de Action. Deze heb ik aan elkaar geplakt en om de ronden verstevigd met washi tape. Bij de snail mail stopte ik vervolgens nog enkele wasi tapejes een stempel en een paar stickers.

Snail mail #1.1

Achterzijde

Ook de achterkant versierde ik. Hiervoor gebruikte ik dit super schattige stelletje. en natuurlijk voegde ik ook deze keer er weer een brief bij.

Wat vind jij van deze snail mail?

Picture of Marion Kroeze

Marion Kroeze

Reactie plaatsen:

Over mij

Door de steun van mijn lieve volgers groeide Acrealife steeds verder en kwamen er steeds meer mooie kansen op mijn pad. Dit maakte dat ik vanaf 1 september de stap heb gezet om van Acrealife een eigen webwinkel heb kunnen maken. Een hele spannende stap, waarbij ik hoop om veel mensen de goede weg op te helpen.

Volg mij:

Recente berichten

Nieuwste video:

Winkelwagen
Inloggen

Nog geen account?

Start typing to see products you are looking for.
Winkel
0 items Mand
Mijn account