Blog

Outgoing snail mail #3 natuur

Outgoing snail mail #3 natuur 1.1Nature is calling

Dit keer maakte ik een snail mail als antwoord op de leuke snail mail die ik kreeg met het thee thema. In de brief stond dat ze veel van de natuur hield en dit  leek mij een leuk thema om mee te beginnen. Outgoing snail mail #3 natuur

Voorkant met enveloppe

Als eerste de voorkant en de enveloppe. De enveloppe maakte ik door een eigen gemaakte mal te gebruiken in combinatie met een bladzijde uit de flow. de voorkant maakte ik door gebruik te maken van de Action stempels. Outgoing snail mail #3 natuur 1.1

Binnenzijde

Dan de binnenkant, deze versierde ik met stempels van Lawn Fawn. Daarnaast schreef ik zelf dingetjes erbij die ik er wel bij vond passen.

Outgoing snail mail #3 natuur 1.2

Volgende bladzijde

Voor de laatste bladzijde gebruikte ik weer enkele stempels van de Action in combinatie met eigen getekende tekeningetjes. Ook voegde ik hier enkele stickers aan toe.

Wat vind jij van deze snail mail?

Foto van Marion Kroeze

Marion Kroeze

Reactie plaatsen:

Over mij

Door de steun van mijn lieve volgers groeide Acrealife steeds verder en kwamen er steeds meer mooie kansen op mijn pad. Dit maakte dat ik vanaf 1 september de stap heb gezet om van Acrealife een eigen webwinkel heb kunnen maken. Een hele spannende stap, waarbij ik hoop om veel mensen de goede weg op te helpen.

Volg mij:

Recente berichten

Nieuwste video:

Winkelwagen
Inloggen

Nog geen account?

Start typing to see products you are looking for.
Winkel
0 items Mand
Mijn account