Blog

Outgoing snail mail #4 Knuffelbeer

Snail mail teddy 1.1

Action love

Ook de afgelopen weken ben ik bezig geweest met het maken van snail mail. Voor de afbeeldingen van de stans blokken van de Action hebben ervoor gezorgd dat ik meerdere leuke snails heb kunnen maken. vandaag deel ik een van deze schattige snail mails met jullie.Snail mail teddy

Meisje in pyjama

Hoe schattig is dit meisje met haar knuffel beer. Toen ik deze afbeelding zag was ik meteen verkocht. Al een langere tijd wou ik er een snail mail mee maken en nu is het dan eindelijk gelukt. Naast het meisje heb ik de rest van de voorkant redelijk simpel gehouden. De achtergrond heb ik voorzien van een beetje extra kleur en ik heb het meisje een achtergrondje en een vloer gegeven om op te staan.

Snail mail teddy 1.1

Binnenkijken

In de binnenkant heb ik de voorkant proberen door te trekken.  Zo heb ik dezelfde kleuren gebruikt en heb ik het vooral schattig proberen te houden. Zelf vind ik vooral de kleine zakjes met goodies erg leuk geworden.

Wat vind jij van deze snail mail?

Foto van Marion Kroeze

Marion Kroeze

Reactie plaatsen:

Over mij

Door de steun van mijn lieve volgers groeide Acrealife steeds verder en kwamen er steeds meer mooie kansen op mijn pad. Dit maakte dat ik vanaf 1 september de stap heb gezet om van Acrealife een eigen webwinkel heb kunnen maken. Een hele spannende stap, waarbij ik hoop om veel mensen de goede weg op te helpen.

Volg mij:

Recente berichten

Nieuwste video:

Winkelwagen
Inloggen

Nog geen account?

Start typing to see products you are looking for.
Winkel
0 items Mand
Mijn account