Blog

Outgoing snail mail #5 Lief

Snail mail meisje 1.2Iets terugsturen

Liet ik maandag nog zien wat ik van Buttydaantje had gekregen deel ik vandaag wat ik terug heb gestuurd. want meteen toen ik het pakketje ontvangen had ben ik ook zelf aan de slag gegaan om iets leuks te maken. En volgens mij is dat wel gelukt.

Snail mail meisje 1.3

Blauw en roze

Mijn inspiratie begon bij de twee papiertjes die ik had uitgekozen. De kleuren roze en lichtblauw vond ik erg mooi bij elkaar passen. toen ik daarna bij mijn plaatjes keek viel mij dit meisje op. Echter miste het meisje de onderkant. Hierdoor heb ik zelf een rok voor het meisje erbij geknutseld die paste bij de binnenkant.

Snail mail meisje 1.1

Een geheel proberen te maken

Wanneer je de snail mail opent zie je namelijk al de lichtblauwe kleur van de achtergrond samen met de roze rozen. Deze kleuren heb ik geprobeerd door de hele snail terug te laten komen. Zo zie je dat ik de bloemen en het envelopje ook in de blauw tinten heb gelaten.

Snail mail meisje 1.2

Cadeautjes

En ook aan de binnenkant zie je vooral veel blauw en roze terug komen. Als cadeautjes stuurde ik onder andere memoblaadjes en stickers mee. Deze kan ze zelf weer gebruiken bij het maken van een volgende snail mail. Wat vind jij van deze snail mail? hoe zou jij het vinden om een soort gelijke snail mail te ontvangen?

Foto van Marion Kroeze

Marion Kroeze

Reactie plaatsen:

Over mij

Door de steun van mijn lieve volgers groeide Acrealife steeds verder en kwamen er steeds meer mooie kansen op mijn pad. Dit maakte dat ik vanaf 1 september de stap heb gezet om van Acrealife een eigen webwinkel heb kunnen maken. Een hele spannende stap, waarbij ik hoop om veel mensen de goede weg op te helpen.

Volg mij:

Recente berichten

Nieuwste video:

Winkelwagen
Inloggen

Nog geen account?

Start typing to see products you are looking for.
Winkel
0 items Mand
Mijn account