Blog

PaperPassion beurs 2016

paperpassion-beurs-2016-1-3Kleine impressie en mijn mening

Jaa. gisteren was het dan eindelijk zover de PaperPassion beurs in Tilburg. Ik schreef hier al eerder meerdere artikelen over en ik was natuurlijk een van de gastbloggers op de PaperPassion website. Maar gisteren mocht ik dan ook echt deze beurs bezoeken en plaatsnemen aan de bloggers/vloggers tafel. Vandaag schrijf ik wat ik van de beurs van en laat ik je enkele foto’s zien van de beurs. paperpassion-beurs-2016-1-1Foto van PaperPassion (PaperPassion Facebook)

Blogger/vloggers ontmoeten

Toen om 6 uur de wekker ging had ik geen idee wat ik moest verwachten van de komende dag. Niet alleen was dit jaar de eerste keer dat de beurs georganiseerd werd ook was ik voor het eerst ergens aanwezig als blogger en was het de eerste keer dat ik andere bloggers/vloggers ging ontmoeten.  Gelukkig had ik voor de beurs al contact gehad met Jojan (Jojanvlogt) en Daniëlle (Buttydaantje) en had ik zelfs al met Daniëlle afgesproken op het station. Op de beurs was Anouk (nouksan) al aanwezig en even later schoof ook Jojan bij ons aan. Super leuk om elkaar te ontmoeten en vooral wat was het gezellig om elkaar te spreken! Zo leuk om te zien wat de ander doet en om te kunnen praten over alles wat je met elkaar gemeen hebt!paperpassion-beurs-2016-1-4paperpassion-beurs-2016-1-7

De beurs

Natuurlijk heb ik ook zelf bij de beurs rondgekeken en wat was er veel leuks om te zien. Super leuke kraampjes, leuke workshops en alles was prachtig aangekleed. Ik had me hier dagen kunnen vermaken en zag super veel leuke dingen die ik wou uitproberen en testen. Bijvoorbeeld het handlettering, de prachtige papieren planten, alle mooie creatieve materialen en alle leuke en mooie producten. paperpassion-beurs-2016-1-5paperpassion-beurs-2016-1-3Foto van PaperPassion (PaperPassion Facebook)

De blogger/vloggers tafel

Helaas was de dag echter veels te kort en heb ik vooral veel tijd doorgebracht aan de super gezellige bloggers/vloggers tafel.  We hadden allemaal onze eigen spulletjes mee en hebben geprobeerd er een gezellig en creatief plekje van te maken. Super leuk was ook de bezoekers die bij ons langskwamen (Laat zeker in de reactie achter als jij hier ook was). Gezellig even kletsen over onze gezamenlijke passies voor het creatief bezig zijn. Tips en ideeën uitwisselen, echt super gezellig!paperpassion-beurs-2016-1-9 paperpassion-beurs-2016-1-10

Super eerste editie!!

Alles bij elkaar was het dus een hele leuke dag. De beurs, de mensen, de sfeer alles was echt geweldig! Een echte aanrader want zeker voor een eerste editie was dit echt een super toffe beurs! En ik hoop zeker ook bij volgende edities aanwezig te mogen zijn!

Picture of Marion Kroeze

Marion Kroeze

Reactie plaatsen:

Over mij

Door de steun van mijn lieve volgers groeide Acrealife steeds verder en kwamen er steeds meer mooie kansen op mijn pad. Dit maakte dat ik vanaf 1 september de stap heb gezet om van Acrealife een eigen webwinkel heb kunnen maken. Een hele spannende stap, waarbij ik hoop om veel mensen de goede weg op te helpen.

Volg mij:

Recente berichten

Nieuwste video:

Winkelwagen
Inloggen

Nog geen account?

Start typing to see products you are looking for.
Winkel
0 items Mand
Mijn account