Blog

Pink flower en happy cactus kaartjes

Kaartje 1.2Thuis kaartjes maken met de printer

Zoals jullie al wel weten vind ik het erg leuk om kaartjes te maken. De laatste tijd doe ik dit door gebruik te maken van mijn printer. Mijn getekende tekening scan ik namelijk in en print ik uit op fotopapier. Eerder liet ik al twee van deze kaarten zien en vandaag deel ik twee nieuwe kaartjes.

Kaartje 1.1

Een bloemetje is altijd goed

Dit kaartje maakte ik alvast voor Moederdag. Een simpel kaartje van een bloem maar eentje die eigenlijk altijd wel kan. leuk voor bijvoorbeeld een verjaardag bij een bos bloemen of om zomaar te versturen.

Kaartje 1.2

Happy

Dan een van mijn favoriete onderwerpen de laatste week namelijk cactussen. Ik weet niet waarom ik cactussen zo leuk vind maar ik vind het zo leuk om te tekenen. Dit keer een vrolijke schattige cactus.

Wil jij een van deze kaartjes kopen (€2,50 Inc envelop en verzending NL) stuur dan een mailtje naar acrealife@outlook.com

Picture of Marion Kroeze

Marion Kroeze

Reactie plaatsen:

Over mij

Door de steun van mijn lieve volgers groeide Acrealife steeds verder en kwamen er steeds meer mooie kansen op mijn pad. Dit maakte dat ik vanaf 1 september de stap heb gezet om van Acrealife een eigen webwinkel heb kunnen maken. Een hele spannende stap, waarbij ik hoop om veel mensen de goede weg op te helpen.

Volg mij:

Recente berichten

Nieuwste video:

Winkelwagen
Inloggen

Nog geen account?

Start typing to see products you are looking for.
Winkel
0 items Mand
Mijn account