Blog

Plan with me #2 Paris

Plan with me #2 Paris 1.2Een nieuwe plan with me

Omdat jullie zo leuk reageerden bij mijn eerste plan with me artikel vandaag een nieuwe. Dit keer met vlaggetjes en de Eiffeltoren. Eentje met frisse, zomerse kleuren die denk ik wel goed bij het weer van nu past.

Plan with me #2 Paris 1.1

Blog en dagindeling

Oké zo ziet deze week er dus uit. Voor de washi verdeling gebruik ik eigenlijk altijd een zelfde volgorde. in het bovenste vak schrijf ik vaak wat ik die dag ga doen en onderin plan ik de artikelen voor mijn blog in.

Plan with me #2 Paris 1.2

Wat ik heb gebruikt

Hier zie je de washi tape ietsjes beter. De brede tape komt van de Action vandaan, de smalle heb ik gekocht bij de Hema in de sale. Verder zijn de vlaggetjes geloof ik van een diy kaarten maken kit van de Action. De Eiffeltorens zijn uitgeknipt uit een patroon papierblok van de Action.

Picture of Marion Kroeze

Marion Kroeze

Reactie plaatsen:

Over mij

Door de steun van mijn lieve volgers groeide Acrealife steeds verder en kwamen er steeds meer mooie kansen op mijn pad. Dit maakte dat ik vanaf 1 september de stap heb gezet om van Acrealife een eigen webwinkel heb kunnen maken. Een hele spannende stap, waarbij ik hoop om veel mensen de goede weg op te helpen.

Volg mij:

Recente berichten

Nieuwste video:

Winkelwagen
Inloggen

Nog geen account?

Start typing to see products you are looking for.
Winkel
0 items Mand
Mijn account