Blog

Plan with me, back to school??

plan with me, back to school 1.2Start back to school

Ook deze week versierde ik weer mijn agenda. Dit keer in een back to school thema. Niet omdat ik zelf weer terug naar school ga maar omdat deze week ik start met de back to school artikelen op mijn blog. maar voordat ik daar mee start dus eerst de layout van deze week.

plan with me, back to school 1.1

Tape kiezen

Het idee begon toen ik deze tape zag liggen bij de big bazaar. Super leuk met een soort wiskunde schrift design. Deze combineerde ik met een smal tapeje van de Hema. Dit in mijn standaard lay out die ik altijd gebruik. boven voor het plannen van mijn to do lijstje en beneden voor het inplannen van mijn artikelen.

plan with me, back to school 1.2

Plaatjes vinden

Toen ik de washi tape had aangebracht ging ik om zoek naar leuke plaatjes of stickers om aan de pagina toe te voegen. In mijn stash vond ik deze leuke school plaatjes. Perfect voor deze pagina. de plaatjes kwamen trouwens uit een uitdruk set van de Action. Sets die ik wel vaker gebruik voor dit soort dingetjes.

plan with me, back to school 1.3

Resultaat

En dit is dan het resultaat een leuke vrolijke maar niet te drukke pagina met meer dan genoeg schrijfruimte.

Hoe ziet jullie agenda eruit? En versieren jullie je agenda ook?

Picture of Marion Kroeze

Marion Kroeze

Reactie plaatsen:

Over mij

Door de steun van mijn lieve volgers groeide Acrealife steeds verder en kwamen er steeds meer mooie kansen op mijn pad. Dit maakte dat ik vanaf 1 september de stap heb gezet om van Acrealife een eigen webwinkel heb kunnen maken. Een hele spannende stap, waarbij ik hoop om veel mensen de goede weg op te helpen.

Volg mij:

Recente berichten

Nieuwste video:

Winkelwagen
Inloggen

Nog geen account?

Start typing to see products you are looking for.
Winkel
0 items Mand
Mijn account