Blog

Plan with me, Happy Birthday

Plan with me, happy birthday 1.1Verjaardag week

Deze week een speciale plan with me namelijk een verjaardag plan with me. Aankomende vrijdag ben ik jarig en daarom leek het mij leuk om deze week het thema verjaardag in mijn agenda te verwerken. Plan with me, happy birthday 1.2

Rustige tapejes

Ik begon zoals altijd met het uitzoeken van de washi tape. Ik wist natuurlijk al dat het een verjaardag layout zou worden en daarom wou ik rustige washi tapejes gebruiken. Natuurlijk koos ik deze mint groene tape uit (een van mijn favoriete kleuren en deze combineerde ik met smalle zwart witte tape. Plan with me, happy birthday 1.1

Waar is dat feestje?

Daarna zocht ik de plaatjes uit. Deze en veel andere plaatjes die ik gebruik komen trouwens van de Action. Hier kan je ze vinden ik blokken waar je ze uit kan drukken. Voor deze week koos ik deze schattige donuts, gebakjes en vlaggetjes om er een echt feestje van te maken.   Plan with me, happy birthday

Het plannen van de week

En dat was de plan with me van deze week. Zouden jullie trouwens een keertje een artikel/video willen zien over hoe ik met mijn agenda plan en to do lijstjes bij houd?

Foto van Marion Kroeze

Marion Kroeze

Reactie plaatsen:

Over mij

Door de steun van mijn lieve volgers groeide Acrealife steeds verder en kwamen er steeds meer mooie kansen op mijn pad. Dit maakte dat ik vanaf 1 september de stap heb gezet om van Acrealife een eigen webwinkel heb kunnen maken. Een hele spannende stap, waarbij ik hoop om veel mensen de goede weg op te helpen.

Volg mij:

Recente berichten

Nieuwste video:

Winkelwagen
Inloggen

Nog geen account?

Start typing to see products you are looking for.
Winkel
0 items Mand
Mijn account