Blog

Plan with me; light blue

plan-with-me-diy-stickers-1-1

Rommelige start

Zoals elke week maakte ik ook voor deze week een planning in mijn agenda. Ik plande enkele dagen vooruit maar vergat hierbij helemaal 2 belangrijke dingen te noteren. Hier kwam ik maandag pas achter waardoor deze week een beetje rommelig begon. Als eerste vergat ik een terugblik op het creaweekend in te plannen. Ook vergat ik dat het morgen een jaar geleden is dat mijn eerste artikel op Acrealife kwam. En dat verdient natuurlijk ook zijn eigen artikel. Maar ondanks dat het deze week rommelig begon ben ik wel erg blij met hoe de planning er deze week uitziet. plan-with-me-diy-stickers

Eigen stickers

Wat ik zo leuk vind aan de planning van deze week is het kleurgebruik gecombineerd met enkele zelfgemaakte stickers. Hoe ik deze stickers maak leg ik binnenkort uit in een aparte blog, maar ik vind het effect met de kleuren washi tape zo vrolijk! En dat terwijl het geheel ook hier weer rustig blijft, waar ik persoonlijk het mooiste en fijnste vind. plan-with-me-diy-stickers-1-2

Picture of Marion Kroeze

Marion Kroeze

Reactie plaatsen:

Over mij

Door de steun van mijn lieve volgers groeide Acrealife steeds verder en kwamen er steeds meer mooie kansen op mijn pad. Dit maakte dat ik vanaf 1 september de stap heb gezet om van Acrealife een eigen webwinkel heb kunnen maken. Een hele spannende stap, waarbij ik hoop om veel mensen de goede weg op te helpen.

Volg mij:

Recente berichten

Nieuwste video:

Winkelwagen
Inloggen

Nog geen account?

Start typing to see products you are looking for.
Winkel
0 items Mand
Mijn account