Blog

Postvak in; Adventswap2016

adventswap2016-1-2Adventswap2016

Jaa, wanneer je me volgt heb je het al wel gezien maar ik doe dit jaar voor het eerst mee met de Adventswap. Nu heb ik natuurlijk vaker meegedaan met swaps, maar deze swap is extra bijzonder. Niet alleen is tel je met deze advent swap af naar kerst maar ook is de sfeer eromheen zo leuk. Vandaag leg ik je meer uit over deze swap en laat ik de eerste foto’s zien van mijn gekregen pakketje.adventswap2016-1-1

Wat is het?

Als eerste eventjes een korte uitleg over deze swap. Bij de adventswap maak je 25 cadeautjes voor iemand van wie je alleen het adres en de instagram naam hebt. 24 kleine cadeautjes om af te tellen naar kerst en 1 iets grote cadeautje voor op 25 december. Hoe groot deze cadeautjes zijn mag je zelf weten. Wel probeer je het altijd passend te maken bij je swapmaatje. En natuurlijk pak je je cadeautjes ook leuk in, want dat hoort een beetje bij het feestje. adventswap2016-1-2

Prachtige pakketjes en foto’s

Het leuke aan deze swap is de super mooie pakketten die er worden gemaakt. Je ziet de meest prachtige creaties voorbijkomen op instagram. Ook ik was aangenaam verrast door mijn pakket, een grote doos die vol zat met cadeautjes. Zo speciaal om dat te krijgen, en zo moeilijk om het te laten liggen tot 1 december. adventswap2016

Alles open willen scheuren

Ja want je mag pas beginnen met het openmaken van de cadeautjes op 1 december. Zelf heb ik alle cadeautjes tot die tijd in deze mand gedaan. Maar wat is het moeilijk om niet stiekem alle cadeautjes open te scheuren. Ik kan nu al niet wachten tot 1 december om het eerste cadeautje open te mogen maken. Natuurlijk laat ik via instagram zien wat er in mijn pakketjes zien, en ook zal ik via mijn blog op 25 december laten zien wat ik heb gekregen.

Foto van Marion Kroeze

Marion Kroeze

Reactie plaatsen:

Over mij

Door de steun van mijn lieve volgers groeide Acrealife steeds verder en kwamen er steeds meer mooie kansen op mijn pad. Dit maakte dat ik vanaf 1 september de stap heb gezet om van Acrealife een eigen webwinkel heb kunnen maken. Een hele spannende stap, waarbij ik hoop om veel mensen de goede weg op te helpen.

Volg mij:

Recente berichten

Nieuwste video:

Winkelwagen
Inloggen

Nog geen account?

Start typing to see products you are looking for.
Winkel
0 items Mand
Mijn account