Blog

Postvak in; Lente snail mail

Post op de DEURMAT

Jaa, vandaag dan eindelijk weer een snail mail artikel. Dit keer kreeg ik eigenlijk heel erg onverwachts een snail mail binnen. Ik merk dat ik dit ook wel het leukste vind. Dat je niet weet wanneer er iets op de deurmat valt. Maar goed ik kreeg dus deze lente snail mail, en natuurlijk laat ik deze weer graag aan jullie zien!

Goodies!!!!

Niet alleen was de snail mail heel erg leuk versierd, ook zaten er enkele leuke goodies in. Bijvoorbeeld deze leuke gift tags en een magneetje. Super leuk, zeker omdat je dit zelf weer kan gebruiken in een andere snail mail.

Inspiratie opdoen

Ook de binnenkant was heel erg leuk en vrolijk versierd. Wat ik altijd zo leuk vind is dat je zelf ook heel veel inspiratie uit ontvangen snail mails kan halen. Zo vond ik het super leuk hoe deze snail mail een vakje bevatte van een doily (zo noem je dat toch?).

Foto van Marion Kroeze

Marion Kroeze

Reactie plaatsen:

Over mij

Door de steun van mijn lieve volgers groeide Acrealife steeds verder en kwamen er steeds meer mooie kansen op mijn pad. Dit maakte dat ik vanaf 1 september de stap heb gezet om van Acrealife een eigen webwinkel heb kunnen maken. Een hele spannende stap, waarbij ik hoop om veel mensen de goede weg op te helpen.

Volg mij:

Recente berichten

Nieuwste video:

Winkelwagen
Inloggen

Nog geen account?

Start typing to see products you are looking for.
Winkel
0 items Mand
Mijn account