Blog

Postvak in; Pink snail mail

incomming-snail-mail-h-1-1

Vrolijke post

Vandaag dan het eerste postvak in artikel. Dit keer met twee super mooie en vrolijke snail mails die ik al een tijdje terug binnenkreeg maar nog niet aan jullie had laten zien. En omdat deze snail mails zeker de moeite waard zijn om te delen deel ik ze vandaag alsnog. incomming-snail-mail-e-1-4

Snail mail van Esmee

De eerste snail mail is van Esmee. Een super leuke vrolijke snail mail met meerdere leuke herfst goodies. Zo bevatte deze snail een heerlijke herfst thee, een uil gift tag en een super leuke wasknijper. Vooral die laatste vond ik echt super leuk bedacht, zo vrolijk!

incomming-snail-mail-e-1-2incomming-snail-mail-h-1-1

Snail mail van snailmailjit

De volgende snail mail komt van Hariëtte of beter bekend onder haar instagramnaam; snailmailjit. Een account waar ze haar mooie snail mails laat zien. Het leuke is dat je bij deze snail mails heel duidelijk een eigen stijl voorbij ziet komen. Zo ook bij deze snail mail die een echte snailmailjit snail mail is. incomming-snail-mail-h-1-2

Mail Tag

Ook voegde snailmailjit een mail tag toe aan haar snail mail. Iets wat je wel vaker voorbij ziet komen in het snail mailen, maar wat is het nu eigenlijk. Een mail tag is eigenlijk niet minder dan het stellen van enkele vragen aan degene met wie je de snail mail uitwisselt. Deze kan dan in haar volgende snail mail de vragen beantwoorden waardoor je meer over elkaar te weten komt.

incomming-snail-mail-h-1-3

Picture of Marion Kroeze

Marion Kroeze

Reactie plaatsen:

Over mij

Door de steun van mijn lieve volgers groeide Acrealife steeds verder en kwamen er steeds meer mooie kansen op mijn pad. Dit maakte dat ik vanaf 1 september de stap heb gezet om van Acrealife een eigen webwinkel heb kunnen maken. Een hele spannende stap, waarbij ik hoop om veel mensen de goede weg op te helpen.

Volg mij:

Recente berichten

Nieuwste video:

Winkelwagen
Inloggen

Nog geen account?

Start typing to see products you are looking for.
Winkel
0 items Mand
Mijn account