Blog

Postvak in; snail mail tijd

kerstsnailmails-1-1

Incomming snail mail

In de afgelopen weken kreeg ik enkele super leuke kerst snail mails binnen. En hoewel kerst misschien allang over is en we al in het nieuwe jaar zitten kan ik het niet laten deze snail mails met jullie te delen. Deze snail mail hierboven bijvoorbeeld. Een super mooi gemaakte snail mail met meerdere laagjes. Helaas wat moeilijk op de foto te laten zien, maar echt prachtig gemaakt.  en dan die sneeuwpop en glitter gift labels, super schattig!

kerstsnailmails-1-2

So very lucky

En ook deze snail mail zag er echt prachtig uit. Misschien de minst “kerstige” van de drie maar daarom zeker niet minder mooi en leuk om te krijgen. Zelf vind ik hiervan de zwart witte achtergrond papiertjes van de snail mail erg leuk. oh, en natuurlijk de mooie metallic details  die in de snail mail zitten.kerstsnailmails-1-3kerstsnailmails-1-4

Snail mail boekje

En dan de snail mail van Danielle die jullie misschien wel kennen van de blog buttydaantje. Ook zij maakte een prachtige kerst snail mail. Super leuk vond ik de manier waarop deze bij elkaar was gebonden. Het openen was echt een feestje, zo vrolijk als deze snail mails er uit ziet.

kerstsnailmails-1-5 kerstsnailmails-1-6

Jaar vol snail mails en winnaar snail mail

Zoals je misschien wel begrijpt moest ik deze nog even met jullie delen. Mijn eerste ontvangen kerst snail mails. Ik weet nog goed dat ik vorig jaar in februari een oproepje deed in de hoop dat iemand zou reageren zodat ik het snail mailen eens uit kon proberen. En hier zitten we dan nog geen jaar verder en ik kan echt zeggen dat ik het snail mailen niet zou willen missen. Oh en vergeet ik nog bijna de winnaar van de snail mail winactie bekend te maken. KIMBERLY van harte gefeliciteerd jij hebt de snail mail gewonnen!! Als het goed is heb je een mailtje ontvagen van mij, en komt de snail mail snel jou kant op!

 

Foto van Marion Kroeze

Marion Kroeze

Reactie plaatsen:

Over mij

Door de steun van mijn lieve volgers groeide Acrealife steeds verder en kwamen er steeds meer mooie kansen op mijn pad. Dit maakte dat ik vanaf 1 september de stap heb gezet om van Acrealife een eigen webwinkel heb kunnen maken. Een hele spannende stap, waarbij ik hoop om veel mensen de goede weg op te helpen.

Volg mij:

Recente berichten

Nieuwste video:

Winkelwagen
Inloggen

Nog geen account?

Start typing to see products you are looking for.
Winkel
0 items Mand
Mijn account