Blog

Postvak uit; herfst snail mail+video

http://www.youtube.com/watch?v=MpPJigmIuls

De herfst

Ook al vind ik het weer in de herfst echt verschrikkelijk, toch vind ik de natuur in de herfst echt prachtig. Om vandaag een beetje in het herfst thema te blijven heb ik twee nieuwe snail mails voor jullie. Eentje met echte herfst kleuren en een andere waarin de herfst heel subtiel is opgenomen. Kijk mee wat ik afgelopen week heb verstuurd. 

Herfstkleuren

Als eerste de snail mail van bovenstaande video. bij deze snail mail heb ik echt de herfst kleuren gebruikt. Zo zie je duidelijk de warme gele en oranje kleuren terugkomen. Verder heb ik ook groen en roze toegevoegd. Vooral die laatste is niet meteen een kleur die mij doet denken aan de herfst, maar als extra accent vond ik het toch wel leuk bij elkaar passen.

snail-mail-ding-1-2snail-mail-ding-1-3

Tweede snail mail

Bij deze tweede snail mail heb ik juist niet echt gebruik gemaakt van traditionele herfst kleuren. Deze snail mail schreeuwt dan ook niet echt heel erg herfst maar door het vosje aan de voorkant vind ik hem toch wel goed bij de herfst passen.

snail-mail-ding-1-4snail-mail-ding-1-5

Wat vind jij?

Bij de binnenkant zie je eigenlijk niet echt heel erg veel van de herfst terug. Wel zie je dat ik ook hier heb geprobeerd dezelfde kleren te laten terugkomen. Welke snail mail is jou favoriet? En wat vind je van de eerste snail mail video?

Foto van Marion Kroeze

Marion Kroeze

Reactie plaatsen:

Over mij

Door de steun van mijn lieve volgers groeide Acrealife steeds verder en kwamen er steeds meer mooie kansen op mijn pad. Dit maakte dat ik vanaf 1 september de stap heb gezet om van Acrealife een eigen webwinkel heb kunnen maken. Een hele spannende stap, waarbij ik hoop om veel mensen de goede weg op te helpen.

Volg mij:

Recente berichten

Nieuwste video:

Winkelwagen
Inloggen

Nog geen account?

Start typing to see products you are looking for.
Winkel
0 items Mand
Mijn account