Blog

Postvak uit; Kerst snail mails + Win (gesloten)

http://www.youtube.com/watch?v=ffpq29QQGBc

4 verschillende snail mails

Met alle leuke kerst diy spullen die nu in de winkels te vinden zijn kon ik het niet laten om enkele kerst snail mails te maken. Nu houd ik er van om veel te variëren en ook dat is goed te zien in de volgende snail mails. Waar de een wat traditioneler is is de andere bijvoorbeeld juist roze. Ook heb ik verschillende dingen uitgeprobeerd,bijvoorbeeld een draaiende snail mail door gebruik te maken van een splitpen. 

Win een kerst snail mail

En om alles goed te kunnen laten zien laat ik de snail mails dit keer in een video zien. En omdat ik ook graag een van jullie blij wil maken met leuke kerst post heb ik voor jullie een winactie. Je kunt namelijk een snail mail van mij winnen. Het enige wat je moet doen is op mijn blog een comment achter te laten met jou favoriete snail mail uit deze video. En wie weet maak ik dan een snail mail speciaal voor jou!!

EXTRA KANS

Wil je een extra kans volg mij op social media (laat in de comments achter wat je hebt gedaan);

Winnaar wordt in het nieuwe jaar bekend gemaakt en ontvangt een speciale snail mail aangepast op wat jij leuk vind. (kun je aangeven wanneer je wint in de mail)

Picture of Marion Kroeze

Marion Kroeze

Reactie plaatsen:

Over mij

Door de steun van mijn lieve volgers groeide Acrealife steeds verder en kwamen er steeds meer mooie kansen op mijn pad. Dit maakte dat ik vanaf 1 september de stap heb gezet om van Acrealife een eigen webwinkel heb kunnen maken. Een hele spannende stap, waarbij ik hoop om veel mensen de goede weg op te helpen.

Volg mij:

Recente berichten

Nieuwste video:

Winkelwagen
Inloggen

Nog geen account?

Start typing to see products you are looking for.
Winkel
0 items Mand
Mijn account