Blog

Project creatief intro

Naamloos

Project creatief, het begin

Vandaag opnieuw een intro van project creatief. Opnieuw omdat ik deze reeks artikelen ben begonnen nog voor ik mijn site heb opgeschoond. Ooit was het een reeks waarin ik vertelde hoe ik meer creatief bezig ging. Wanneer we namelijk een jaar terug gaan, deed ik niets meer op creatief gebied. Omdat ik dit weer wou gaan oppakken ben ik toen begonnen met project creatief. Nu een jaar verder kan ik zeggen dat ik weer erg veel creatief bezig ben. Toch lijkt het mij leuk om ook nieuwe dingen te leren op creatief gebied. Schilderen, schrijven, kaarten maken, bakken, haken, home decor of bijvoorbeeld sieraden maken. Het lijkt me super leuk om meer verschillende dingen te leren.

Project creatief, de toekomst

Elke vrijdag zal er een project creatief artikel online komen. Dit zal een soort klets artikel worden waar ik vertel over verschillende onderwerpen op creatief gebied. Elke week zal ik ergens anders over gaan. Het wordt een plekje waar ik antwoord probeer te geven op vragen maar ook een plekje waar we met elkaar kunnen praten over onderwerpen (op creatief gebied) waar je soms tegen aan loopt. Misschien nog een beetje vaag, maar vanaf volgende week hoop ik dat het meer duidelijk wordt bij het eerste project creatief artikel.

Picture of Marion Kroeze

Marion Kroeze

Reactie plaatsen:

Over mij

Door de steun van mijn lieve volgers groeide Acrealife steeds verder en kwamen er steeds meer mooie kansen op mijn pad. Dit maakte dat ik vanaf 1 september de stap heb gezet om van Acrealife een eigen webwinkel heb kunnen maken. Een hele spannende stap, waarbij ik hoop om veel mensen de goede weg op te helpen.

Volg mij:

Recente berichten

Nieuwste video:

Winkelwagen
Inloggen

Nog geen account?

Start typing to see products you are looking for.
Winkel
0 items Mand
Mijn account