Blog

Kaartjes, Lawn fawn

kaartjes 2

Vandaag even een kort artikeltje waarin ik enkele van mij gemaakte kaarten laat zien. De laatste weken vind ik het heel namelijk erg leuk om kaarten te maken en ik heb er dan ook meerdere gemaakt.  Voor deze kaarten maak ik vooral gebruik van spullen van de Action en stempels van het merk Lawn fawn.

Marion Kroeze

Marion Kroeze

Reactie plaatsen:

Over mij

Door de steun van mijn lieve volgers groeide Acrealife steeds verder en kwamen er steeds meer mooie kansen op mijn pad. Dit maakte dat ik vanaf 1 september de stap heb gezet om van Acrealife een eigen webwinkel heb kunnen maken. Een hele spannende stap, waarbij ik hoop om veel mensen de goede weg op te helpen.

Volg mij:

Recente berichten

Nieuwste video:

Winkelwagen
Inloggen

Nog geen account?

Start typing to see products you are looking for.
Winkel
0 items Mand
Mijn account