Blog

Review Action Kleurpotloden

Review Action kleurpotloden 2

Kleurpotloden Action

Enkele weken gelede kocht ik dit pakje met 18 kleurpotloden. Ik kocht hem eigenlijk vooral voor de verpakking want dit ziet er toch wel een stuk beter uit dan de kinder setjes die je normaal ziet. Vandaag deel ik wat ik van de kleurpotloden vind.

Review Action kleurpotloden 1

De verpakking

Zoals ik al eerder noemde kocht ik deze kleurpotloden vooral voor de verpakking. Ik vind het een heel erg leuk blikje, de zwarte kleur en de witte letters geven een soort krijtbord gevoel. Wat mij vooral aanspreekt is dat het heel volwassen eruit ziet. Het is een stevig dun blikje die erg makkelijk in gebruik is. de potloden zijn er makkelijk uit te halen en zijn na gebruik ook makkelijk op te bergen.

Review Action kleurpotloden 3

De kleuren

Het setje bevat 18 verschillende kleuren. De kleuren vind ik redelijk goed gekozen. Wel merk ik dat ik een paar kleuren wel heel erg mis in deze set. Zo had ik het heel erg fijn gevonden als er een zwart potlood bij had gezeten. Ook lijken enkele van de blauwe kleuren wel erg veel op elkaar. Maar verder heb ik niet heel veel op te merken over de kleuren. Prima dus! Wat ik ook heel erg fijn vind is dat van veel kleuren er een lichtere en een donkere kleur te vinden is. Hierdoor kun je leuke effecten creëren met het kleuren.

Review Action kleurpotloden 4

Kwaliteit

Ik vind de potloden heel erg fijn. Er komt goed kleur vanaf en ze kleuren erg makkelijk. Voor kinderen denk ik dat de potloden iets te zacht zijn. Wanneer je namelijk hard drukt gaan ze redelijk snel op. Natuurlijk heeft iedereen eigen voorkeuren maar ik vind het voor de prijs zeker geen slechte potloden. Voor maar €1.99 heb je een super leuk beginners setje voor als je van kleuren houd.

Review Action kleurpotloden 5

Conclusie

+ Leuk beginners setje met goede potloden

+ Goede prijs

– Ik mis een zwarte kleur

+/- Een grotere set met deze potloden zou super zijn. 18 potloden lijkt veel maar ik merk dat ik soms net een kleur te kort kom.

Picture of Marion Kroeze

Marion Kroeze

Reactie plaatsen:

Over mij

Door de steun van mijn lieve volgers groeide Acrealife steeds verder en kwamen er steeds meer mooie kansen op mijn pad. Dit maakte dat ik vanaf 1 september de stap heb gezet om van Acrealife een eigen webwinkel heb kunnen maken. Een hele spannende stap, waarbij ik hoop om veel mensen de goede weg op te helpen.

Volg mij:

Recente berichten

Nieuwste video:

Winkelwagen
Inloggen

Nog geen account?

Start typing to see products you are looking for.
Winkel
0 items Mand
Mijn account