Blog

Review Action Stempels

20150922_160627

Stempels ik ben er gek op. Kun je nagaan hoe blij ik was dat ik deze stempels bij de Action zag liggen voor paar €1.99. De stempels zijn te koop in 4 verschillende pakjes met elk 8 stempels. Ook bevat elk setje een rood en een zwart stempelkussen. Vandaag deel ik met jullie wat ik van de stempels vind en of ik ze zou aanraden.

77(bron; Action)

Verpakking

Deze luxe stempels, zoals Action ze noemt zijn per 8 verpakt in erg leuke doosjes. Elk doosje heeft zijn eigen bloemetjes design en bevat naast de 8 stempels een rood en een zwart stempelkussen. De verpakking ziet er dus erg leuk uit, en omdat er inkt bij in zit kun je ook meteen aan de slag met de stempels.

Artikel 1-002

Kwaliteit van de stempels

Toen ik de stempels uit de verpakking haalde zagen de meeste er wel goed uit. Een paar stempels waren niet helemaal goed vastgeplakt aan het houtje, zoals je kan zien op de eerste foto. Ook had ik twee stempels die lijmresten op de stempel hadden zitten. Erg jammer natuurlijk, maar dit kun je erg makkelijk oplossen door de hoekjes even iets beter aan te drukken en door ze schoon te maken.Het belangrijkste is natuurlijk hoe ze stempelen.

20150922_160752

Afdrukjes

Hier zie je hoe de vier setjes stempelen. Ik heb hierbij gebruik gemaakt van de zwart inkt en heb ze gestempeld op normaal printer papier. De inkt die er bij zat is prima, ik heb wel vaker meegemaakt dat bij andere winkels de inkt uitgedroogd was. dit was nu zeker niet het geval. Ook stempelden de meeste stempels wel redelijk goed. De afbeelding is duidelijk te zien en ik vind ze er goed uitzien voor de prijs die je betaald. Ook denk ik dat wanneer je de stempels vaker gebruikt de afdruk ook iets beter zal worden.

20150922_160627

Conclusie

+ Voor maar €1.99 heb je 8 stempels en 2 stempelkussens en dit is zeker niet duur.

+ De stempels zien er leuk uit en zijn mooi verpakt.

+De stempels stempelen prima en de inkt werkt goed.

– Sommige stempels waren niet goed vastgelijmd en op twee stempels zaten lijmresten

Prima stempels dus voor de prijs die je er voor betaald. Ze zien er leuk uit en op een paar lijm problemen na kan ik geen nadelen vinden aan deze stempels. Ze doen wat ze moeten doen en met een beetje oefenen (om geen zwarte randjes te hebben) kun je erg leuk met deze stempels stempelen.

Marion Kroeze

Marion Kroeze

Reactie plaatsen:

Over mij

Door de steun van mijn lieve volgers groeide Acrealife steeds verder en kwamen er steeds meer mooie kansen op mijn pad. Dit maakte dat ik vanaf 1 september de stap heb gezet om van Acrealife een eigen webwinkel heb kunnen maken. Een hele spannende stap, waarbij ik hoop om veel mensen de goede weg op te helpen.

Volg mij:

Recente berichten

Nieuwste video:

Winkelwagen
Inloggen

Nog geen account?

Start typing to see products you are looking for.
Winkel
0 items Mand
Mijn account