Blog

Review Mascha planner

Is de planner zijn geld waard?

Hoewel ik niet heel erg veel heb met beauty, make up of styling kijk ik al jaren naar Mascha van Beautygloss. Ja, echt ik keek al toen ze nog bij haar moeder woonde en op haar kamer video’s maakte. Nu moet ik eerlijk toegeven dat ik de laatste jaren minder kijk. Simpelweg omdat mijn interesses ergens anders liggen. Maar toen ik zag dat ze heer eigen planner uit ging brengen was ik enthousiast. Helaas was ik bij de roze planner net te laat, maar de paarse variant heb ik nu een tijdje in huis. En daarom wordt het tijd om jullie te vertellen wat ik nu echt van deze planner vind. 

Mooi ontwerp en leuke extra’s!

Als eerste het uiterlijk, deze vind ik er erg leuk uitzien. Ik hou van pastel kleuren, en hoewel paars/lila niet mijn favoriete kleur is vind ik deze kleur erg mooi. Ook de gouden details vind ik helemaal top, net als de leuke extra’s die je erbij krijgt. Het is niet een hele uitgesproken agenda, maar toch super vrouwelijk en opvallend. Ook de binnenkant is prachtig, super mooie kleuren en een fijne indeling. Helemaal top!

Blijft de planner mooi? En los voorvakje

Helaas heeft de planner ook enkele nadelen. Het grootste nadeel bij mij was dat het vakje op de eerste pagina na een dag of twee los ging zitten. Super vervelend, vooral omdat ik de planner nog niet eens echt had gebruikt. Nu vind ikzelf zo’n vakje op de voorkant toch al niet heel fijn werken, en kan dit natuurlijk alleen een fout zijn bij mijn planner. Toch vond ik dit toch zeker een grote tegenvaller, zeker wanneer je kijkt naar de prijs van de planner. Want dat is toch wel het tweede nadeel die ik heb. De prijs voor deze planner is toch redelijk hoog. En hierbij mis ik toch enkele dingen, bijvoorbeeld iets van een bladwijzer. Ook denk ik niet dat de planner heel mooi blijft in bijvoorbeeld je tas. Zelf gebruik ik heb alleen op mijn bureau, maar ik kan mij voorstellen dat het karton snel beschadigd en de gouden details snel vervagen.

Toch een grote mascha planner fan!

En toch ben ik fan van deze planner? En nee niet alleen om het uiterlijk! Nee, eigenlijk vooral om de indeling. Ja het grootste en belangrijkste punt van deze planner vind ik namelijk de manier waarop de planner in elkaar zit. Je hebt namelijk 3 verschillende vakken die je helemaal zelf kan indelen. En dit vind ik dus echt helemaal top. Het is overzichtelijk, ik kan mijn to do lijstje erin kwijt en ja het ziet er ook nog eens top uit. Ook vind ik het heel fijn dat er geen vaste datums in staan. Dit zorgt ervoor dat ik geen pagina’s uit mijn planner hoef te scheuren als ik hem niet gebruik. 

CONCLUSIE

Ondanks dat het vakje bij mijn planner dus losliet (heb hem er uiteindelijk helemaal afgehaald omdat ik dit fijner vind werken). Ben ik grote fan van deze planner.  Ik vind hem zo handig werken en je hebt niet veel extra’s nodig om hem er mooi uit te laten zien. Hierdoor werkt hij voor mij snel, eenvoudig en veel makkelijker. Deze planner is onder andere te koop bij bol.com voor €24.95.

Minpunten

  • Ik denk niet dat de planner heel mooi blijft als je hem dagelijks mee neemt in je tas.
  • Het voor vakje met daarin het notitieboekje en stickers liet bij mij naar enkele dagen al los (kan een fout zijn die alleen in mijn planner zit)
  • De prijs is aan de hoge kant, en hiervoor mis ik toch enkele kleine dingen zoals bijvoorbeeld een bladwijzer

pluspunten

  • Het uiterlijk, de planner ziet er erg mooi uit, zowel de binnenkant als de buitenkant.
  • De indeling is super handig, zeker wanneer je graag to do lijstjes maakt in je planner.
  • Je krijgt erg leuke extra’s zoals de stickervellen, kaartjes en een mini notitieboekje.
  • Er zitten geen onnodige pagina’s in, en doordat er geen datums in staat kun je hem gebruiken zoals jij dat wilt.
Foto van Marion Kroeze

Marion Kroeze

Reactie plaatsen:

Over mij

Door de steun van mijn lieve volgers groeide Acrealife steeds verder en kwamen er steeds meer mooie kansen op mijn pad. Dit maakte dat ik vanaf 1 september de stap heb gezet om van Acrealife een eigen webwinkel heb kunnen maken. Een hele spannende stap, waarbij ik hoop om veel mensen de goede weg op te helpen.

Volg mij:

Recente berichten

Nieuwste video:

Winkelwagen
Inloggen

Nog geen account?

Start typing to see products you are looking for.
Winkel
0 items Mand
Mijn account