Blog

Review Wibra clear stamps

Wibra Clear stamps 5

Wibra stempels

Gisteren vertelde is al in de shoplog dat ik twee hele setjes met stempels had gekocht bij de wibra, Vandaag vertel ik wat ik van de stempels vind. Ook laat zien hoe je de stempels kan gebruiken met twee verschillende voorbeelden.

DSC04632

Wat zijn clear stamps

Clear stamps zijn zoals de naam al zegt doorzichtige stempels. Ze komen verpakt tussen twee doorzichtige plastic velletjes en komen met meerdere stempels op 1 vel. Om de stempels te gebruiken haal je eerst het bovenste plastic velletje eraf (zonder tekeningen). Hierna haal je de stempel van het andere velletje en plak je deze op een acryl blokje (klein blokje plastic om de stempel vast te houden). Doe dit vooral de eerste keer een beetje voorzichtig, ze zitten namelijk erg goed vastgeplakt en je wilt ze niet beschadigen.

Wibra Clear stamps 1

De stempels

Het eerste setje bestaat vooral uit kerst stempels. Zo zie je onder andere een kerstboom, sneeuwpop en een kerstman. Ik vind het een erg leuke set met leuke afbeeldingen. Wel vind ik de love stempel niet echt bij de rest van de set passen maar dat is misschien iets persoonlijks. De volgende set heeft volgens mij niet een heel erg duidelijk thema. Je ziet verjaardag stempels, letters en zinnen en een paar kleine stempels. Ik vind ze alle twee heel erg leuk. Ik heb de stempels een paar keer gebruikt en ze werkten gewoon goed. Ze plakten goed en de afdrukken waren duidelijk. Prima dus.

Wibra Clear stamps voorbeeld DIY kerstkaart

Voorbeeld 1: kerst kaart

Bij dit voorbeeld heb ik de sneeuwpop eerst gestempeld op wit papier met zwarte inkt (memento tuxedo). Deze heb ik ingekleurd en het lijfje heb ik uitgeknipt. Vervolgens heb ik een heuvel geknipt uit wit papier en op een kaart geplakt. Hierop heb ik nog een keer de sneeuwpop, de tekst en in sneeuwvlokjes gestempeld. Vervolgens heb ik het lijfje opgeplakt met 3d foam tape en je kaart is klaar.

Wibra Clear stamps voorbeeld DIY tag

Voorbeeld 2: Cadeau labels

Bij deze twee tags heb ik ook eerst de stempels afgedrukt en ingekleurd op een stukje wit papier. Hierna knip je ze uit en plak je op een (zelfgemaakte) cadeau label. Je stempelt hier nog een van de teksten bij, maakt er en draadje aan en je labels zijn klaar. Een kleine tip is om bij moeilijkere stempels een wit randje om de afdruk heen te laten bij het uitknippen. Hierdoor is het makkelijker om te knippen en hoef je niet heel precies te knippen.

Conclusie

+ Leuke, vrolijke stempels

+ Goedkoop maar €1,49 per setje

+ De stempels werkten de eerste keren erg goed (weet niet hoe dit nadat je ze vaker gebruikt.

Wat vinden jullie van deze stempels, zou dit iets zijn wat jij zou kopen?

Foto van Marion Kroeze

Marion Kroeze

Reactie plaatsen:

Over mij

Door de steun van mijn lieve volgers groeide Acrealife steeds verder en kwamen er steeds meer mooie kansen op mijn pad. Dit maakte dat ik vanaf 1 september de stap heb gezet om van Acrealife een eigen webwinkel heb kunnen maken. Een hele spannende stap, waarbij ik hoop om veel mensen de goede weg op te helpen.

Volg mij:

Recente berichten

Nieuwste video:

Winkelwagen
Inloggen

Nog geen account?

Start typing to see products you are looking for.
Winkel
0 items Mand
Mijn account