Blog

Save or kill tag

tulip-1271715_960_720Save or kill tag

Afgelopen week ben ik genomineerd door mayawillemse voor de save or kill tag. Een tag waarin je moet kiezen tussen twee verschillende dingen op 10 vragen. De een kan je redden de andere moet je laten gaan. Vandaag deel ik welke 10 dingen ik heb gered.


Als eerste de spelregels:

-Bedank de blogger die jou heeft genomineerd (link naar blog).
-Beantwoord de vragen van die blogger.
-Nomineer andere bloggers voor deze tag (links naar blogs).
-Breng de genomineerden op de hoogte van hun nominatie.
-Maak een lijstje van ongeveer 10 vragen voor de genomineerden.
-Voeg deze regels toe aan je blogpost.

De vragen:

Klassieke muziek of popmuziek?

Ik zou gaan voor pop muziek. Zelf luister ik namelijk nooit naar klassieke muziek en heb ik wanneer ik muziek aan heb staan het liefste pop muziek op staan. Al moet ik eerlijk bekennen dat ik het liefste een youtube video aan heb staan op de achtergrond.

Kunst maken of kunst kijken?

Zoals jullie weten houd ik ervan om creatief bezig te zijn. Nu wil ik wat ik doe niet meteen kunst noemen, toch zou ik denk ik gaan voor het kunst maken. Z

Boeken of tijdschriften?

ik houd heel erg van boeken, toch lees ik meer tijdschriften. Vooral omdat ik het de laatste tijd erg lastig vind om goed in een boek te zitten. Toch zou ik dit heel erg graag weer meer willen en zou ik daarom ook kiezen voor boeken.

Adele of Justin Bieber?

Dit is er eentje die voor mij best wel eenvoudig is om te beantwoorden. Ik houd namelijk van Adele. Haar stem is prachtig en ook lijkt het me een erg leuk persoon.

Suikervrij dieet of veganistisch?

Een moeilijke voor mij. Helemaal suikervrij lijkt me namelijk erg lastig maar veganistisch lijkt me ook erg moeilijk. Toch zou ik dan denk ik eerder voor suikervrij kiezen omdat ik meer van hartig houd.

Rozen of tulpen?

Deze is dan weer eenvoudiger, ik hou namelijk erg van tulpen. Simpel, eenvoudig maar toch erg kleurrijk en mooi.

Onbewoond eiland of Rio de Janeiro?

Deze vond ik lastig omdat er niet bij staat hoelang je er blijft. Een onbewoond eiland lijkt me namelijk best fijn voor een tijdje. Vooral omdat ik het best fijn vind om alleen dingen te doen. Toch zou ik niet kunnen zonder mensen om mij heen. Daarom zou ik toch kiezen voor rio de Janeiro.

Schilderij of Beeld?

Stel je voor ik zou mogen kiezen tussen een duur schilderij of een duur beeld naar keuze zou ik kiezen voor een schilderij. Een schilderij kan zoveel doen met een kamer en kan echt de sfeer in huis brengen.

Zoet of hartig?

Een vraag die ik al beantwoord heb ik een vorige vraag. Ik houd erg van hartig. Al zijn er ook genoeg zoete dingen die ik heerlijk vind hoor. Maar als ik moet kiezen tussen hapjes of taart op een verjaardag kies ik de hapjes.

Winkels of webshops?

Het liefste winkel ik in een gewone fysieke winkel. Bij webshops heb ik vaak dat ik niet meer kan kiezen omdat ik te veel zie. Ook kleding koop ik eigenlijk nooit online omdat ik dan te erg twijfel.

Dit waren mijn antwoorden. Dan nu mijn vragen

1. Woestijn of jungle
2. Youtube of tv
3. Stad of platteland
4. Zomer of winter
5. Zwart of wit
6. Creatief of muzikaal
7.Chocolade of chips
8. Stedentrip of strandvakantie
9. Schattig of stoer
10. Vliegen of onzichtbaar

Hierbij tag ik 
Mariska (broken strings music)
Danielle (buttydaantje)
Marielle (marielleswereld)
Marion Kroeze

Marion Kroeze

Reactie plaatsen:

Over mij

Door de steun van mijn lieve volgers groeide Acrealife steeds verder en kwamen er steeds meer mooie kansen op mijn pad. Dit maakte dat ik vanaf 1 september de stap heb gezet om van Acrealife een eigen webwinkel heb kunnen maken. Een hele spannende stap, waarbij ik hoop om veel mensen de goede weg op te helpen.

Volg mij:

Recente berichten

Nieuwste video:

Winkelwagen
Inloggen

Nog geen account?

Start typing to see products you are looking for.
Winkel
0 items Mand
Mijn account