Blog

Shoplog Creaweekend Hardenberg

shoplog-creaweekend

Niet met lege handen naar huis

Wanneer je als creatieveling te gast bent op een creatieve beurs kan je niets anders dan ook zelf enkele leuke spulletjes te kopen.  Want wat was er veel leuks te vinden bij het creaweekend in Hardenberg! En natuurlijk deel ik mijn gekochte spulletjes graag met jullie!shoplog-creaweekend-1-1

IJs in de winter

Het eerste wat ik kocht zijn de ijsjes stempels. Ik was al een tijdje heel erg nieuwsgierig naar de zogenoemde layering stempels. En deze set vond ik echt super leuk er uit zien. Layering stempels zijn doorzichtige stempels die bestaan uit meerdere lagen. Doordat je meerdere gekleurde lagen over elkaar heen stempelt krijg je een super mooi en leuk effect.  Maar hier zal ik waarschijnlijk nog wel een los artikel/video van maken.

shoplog-creaweekend-1-2

Weer een dieren setje

Verder kocht ik ook nog een “gewone” stempel set van het merk Marianne design. Ik heb namelijk best wel een zwak als het gaat om stempels met leuke dieren erop. De ijsjes stempels kocht ik bij Ziezo knutsels met een korting van 30% voor een prijs van afgerond €12.-. Dit was omdat deze winkel na de beurs helaas haar deuren ging sluiten. De stempelset van marianne design kocht ik bij webshopmargo voor €5.95.  shoplog-creaweekend-1-3

De ecoline brush pen

Dan een product die ook echt op mijn lijstje stond voor de beurs. Na het zien van de video’s van onder andere Lisanneleeft en Elisedingen moest ik deze natuurlijk ook uitproberen. Ja een echt bloggers made me buy it product dus. Met deze Ecoline stiften kun je namelijk niet alleen heel mooi handletteren. Ook kan je er super veel leuke achtergrond effecten mee maken. Ja je hoort het misschien al, ik kan niet wachten om hier mee te kunnen spelen. deze set met 10 pennen kocht ik voor €15.95 bij hobbycompleetdeduifshoplog-creaweekend-1-4

Stamp Master, Marianne design

Dan nog een product die ik hoopte tegen te komen op de beurs. Namelijk deze stempel hulp van Marianne design. Dit is een product die je kan gebruiken bij je  clear stamps, oftewel bij de doorzichtige stempels. Ook hier maak ik denk ik nog een aparte artikel/video  van met uitleg over hoe je hem gebruikt.

shoplog-creaweekend-1-5

Stempel hulp voor clear stamps

Hier zie je de stempel hulp iets beter. Het is namelijk een soort klap systeem waardoor je heel precies kan stempelen. Ook krijg je er meerdere patroontjes bij waarmee je onder andere in een cirkel kan stempelen. Deze stampmaster kocht ik ook bij de kraam van webshopmargo en ik betaalde hier €11.95 voor.

shoplog-creaweekend-1-6

Werkboek handetteren

En dan als laatste een product dat ik bestelde bij de kraam van Post en Papier. Post en papier is de webshop van Anouk van de blog nouksan die ook bij ons stond op het bloggerplein. Hier gaf ze onder andere met Elise make en takes Handlettering, en ze verkocht dus ook het werkboek in haar kraam. En zoals ik al schreef in mijn artikel over het handboek, wou ik deze heel erg graag hebben. Het boek ging echter zo hard dat het nabesteld moest worden. En dus kreeg ik het boek vandaag binnen. Het boek koste trouwens €9.99 en is dus te koop in de webshop van Post en Papier.

Goed geslaagd

Oké, je ziet het al, ik ben goed geslaagd op de beurs. Niet alleen heb ik zelf super veel leuke producten om uit te proberen, ook heb ik enkele leuke producten om te laten zien aan jullie. Welk product wil jij graag terug zien in een apart artikel/video? En koop jij vaak hobby spullen op een beurs?

 

Picture of Marion Kroeze

Marion Kroeze

Reactie plaatsen:

Over mij

Door de steun van mijn lieve volgers groeide Acrealife steeds verder en kwamen er steeds meer mooie kansen op mijn pad. Dit maakte dat ik vanaf 1 september de stap heb gezet om van Acrealife een eigen webwinkel heb kunnen maken. Een hele spannende stap, waarbij ik hoop om veel mensen de goede weg op te helpen.

Volg mij:

Recente berichten

Nieuwste video:

Winkelwagen
Inloggen

Nog geen account?

Start typing to see products you are looking for.
Winkel
0 items Mand
Mijn account