Blog

Shoplog, en nieuwe series Acrealife

http://www.youtube.com/watch?v=3Pup56h5o78

Wat vind jij van deze nieuwe series en spullen?

Ik kocht bij de Hema en de Kruidvat enkele spullen om nieuwe series mee te beginnen. Wat vind jij van deze ideeën? En welke series zou jij graag meer terug willen zien op Acrealife blog/youtube?

Picture of Marion Kroeze

Marion Kroeze

Reactie plaatsen:

Over mij

Door de steun van mijn lieve volgers groeide Acrealife steeds verder en kwamen er steeds meer mooie kansen op mijn pad. Dit maakte dat ik vanaf 1 september de stap heb gezet om van Acrealife een eigen webwinkel heb kunnen maken. Een hele spannende stap, waarbij ik hoop om veel mensen de goede weg op te helpen.

Volg mij:

Recente berichten

Nieuwste video:

Winkelwagen
Inloggen

Nog geen account?

Start typing to see products you are looking for.
Winkel
0 items Mand
Mijn account