Blog

Shoplog Enschede; Sostrene grene en Conceptstore theupperside

https://youtu.be/TtBDr5cduYM

Goodiebag en winkelen in Enschede

Afgelopen week was ik in Enschede en hier kocht ik meerdere leuke spulletjes. Ook kreeg ik bij een van de winkels een super leuke goodiebag mee. Wat ik kocht en kreeg laat ik zien in deze video!

Picture of Marion Kroeze

Marion Kroeze

Reactie plaatsen:

Over mij

Door de steun van mijn lieve volgers groeide Acrealife steeds verder en kwamen er steeds meer mooie kansen op mijn pad. Dit maakte dat ik vanaf 1 september de stap heb gezet om van Acrealife een eigen webwinkel heb kunnen maken. Een hele spannende stap, waarbij ik hoop om veel mensen de goede weg op te helpen.

Volg mij:

Recente berichten

Nieuwste video:

Winkelwagen
Inloggen

Nog geen account?

Start typing to see products you are looking for.
Winkel
0 items Mand
Mijn account