Blog

Shoplog Post en Papier, kaarten, stiften en meer

https://youtu.be/otd3aDl7aUs

Nieuwe creatieve spulletjes

Ik kocht weer enkele leuke creatieve spullen bij Post en Papier! In de video laat ik zien wat ik kocht!

Samenwerkingen en kortingscode

Voor deze video/artikel heb ik gebruik gemaakt van de producten die verkrijgbaar zijn bij Post&Papier. Dit product of een ander product van Post&Papier aanschaffen, maak dan gebruik van de speciale kortingcode acrealife voor 10% korting op je aankoop bedrag!! (korting geldt niet voor afgeprijsde artikelen)

Meer informatie over samenwerkingen; lees dan mijn disclaimer;https://acrealife.wordpress.com/contact/

Picture of Marion Kroeze

Marion Kroeze

Reactie plaatsen:

Over mij

Door de steun van mijn lieve volgers groeide Acrealife steeds verder en kwamen er steeds meer mooie kansen op mijn pad. Dit maakte dat ik vanaf 1 september de stap heb gezet om van Acrealife een eigen webwinkel heb kunnen maken. Een hele spannende stap, waarbij ik hoop om veel mensen de goede weg op te helpen.

Volg mij:

Recente berichten

Nieuwste video:

Winkelwagen
Inloggen

Nog geen account?

Start typing to see products you are looking for.
Winkel
0 items Mand
Mijn account