Blog

Shoplog Wibra, Xenos en Hema

DSC04621

Winkelen voor instaswap

Een tijdje geleden heb ik al eens verteld over de Instaswap. Hiervoor kon je je aanmelden en dan kreeg je een persoon toegewezen voor wie je een klein leuk pakketje moet maken. Iemand anders doet dan hetzelfde voor jou. Omdat mij dit heel erg leuk lijkt heb ik me aangemeld en afgelopen donderdag kreeg ik te horen voor wie ik mijn pakketje mocht gaan maken. Super leuk, en na het zien van enkele foto´s op heer Instagram wist ik meteen welke kant ik op wou gaan. en omdat ik hier nog een paar spulletjes voor nodig had heb ik een paar winkels bezocht. Eenmaal in de winkels heb ik een paar hele leuke dingen gevonden die ik graag met jullie wil delen.

DSC04632

Wibra

Als eerste ging ik naar de Wibra. Een winkel waar soms hele leuke dingen vind en andere keren niets kan vinden. Dit keer lagen er super veel leuke creatieve artikelen. Het eerste waar mijn oog opviel waren de doorzichtige stempels. Als je me volgt op Instagram of meerdere artikelen van mij hebt gelezen, weet je dat ik heel erg houd van mooie stempels. Ik vond deze stempels er erg mooi uitzien en voor de prijs kon ik ze zeker niet laten liggen. Ook verkochten ze nog enkele stempelkussens en ik nam deze groen met gouden kleur mee om te testen.

Prijzen:

Stempels €1.49

stempelkussen €0,99

Hersluitbare zakjes €0.69

Houten gift tags €1,00

(heb een foutje gemaakt op de foto, de knoopjes zijn van de Xenos en de houten gift tags die je ziet op de eerste foto heb ik gekocht bij de Wibra.)

DSC04628

Xenos

Na de Wibra ging ik naar de Xenos, hier vond ik erg veel leuke spullen die ik kan gebruiken voor het inpakken. Zo vond ik er bakers twine, stickers en leuke setjes om mee te versieren. de stickers die je ziet bevatten trouwen 8 velletjes stickers met op elk velletje een ander design (zie foto hieronder). Ook de knoopjes horen dus eigenlijk hier bij.

Prijzen:

Kado stickers per setje van 8 vellen €1.99

Bakers twine per setje van 4 €2.99

Knoopjes in aanbieding €1,00

Maak je slinger €1.49

Slinger met knijpertjes €1.99

DSC04676

DSC04618

Hema

Als laatste ging ik naar de Hema, een van mijn favoriete winkels in Nederland. Hier kocht ik twee schriftjes. De grote voor het maken van een bulet journal en de andere voor het uitwerken van mijn blog ideeën. Ook kocht ik hier een grote rol met bruin inpakpapier en nog meer bakers twine.

Prijzen:

XL cadeaupapier kraft €1.30

Katoendraad €1,00

A5 notitieboekje €1,50

A4 notitieboekje €2,00

De komende weken zal ik meerdere artikelen gaan schrijven die gaan over het leuk en origineel inpakken van een cadeautje. Ook zal ik morgen een review geven over de stempels en de inkt van de Wibra. Doen jullie eigenlijk mee met de instaswap, laat het hieronder weten in een reactie?

Picture of Marion Kroeze

Marion Kroeze

Reactie plaatsen:

Over mij

Door de steun van mijn lieve volgers groeide Acrealife steeds verder en kwamen er steeds meer mooie kansen op mijn pad. Dit maakte dat ik vanaf 1 september de stap heb gezet om van Acrealife een eigen webwinkel heb kunnen maken. Een hele spannende stap, waarbij ik hoop om veel mensen de goede weg op te helpen.

Volg mij:

Recente berichten

Nieuwste video:

Winkelwagen
Inloggen

Nog geen account?

Start typing to see products you are looking for.
Winkel
0 items Mand
Mijn account