Blog

Smore’s

Smores 1

Smore’s cadeautje

Voor de verjaardag van mijn broertje had ik dit leuke potje gemaakt waarmee je zelf smore’s kunt maken. Smore’s zijn een soort koekje met eerst een biscuitje een chocolaatje en een geroosterde marshmallow. Omdat mijn broertje liever een smore’s dip wou hebben we dit gemaakt. Ik laat je vandaag zien ik dit heb gedaan.

Smores 2

Stap 1, koekjes verkruimelen

Als eerste hebben we enkele koekjes verkruimeld en op de bodem van een schaal gelegd. Dit zorgt ervoor dat de schaal iets makkelijker schoon te maken is en dat de chocolade minder snel aanbrand.

Smores 3

Stap 2, Chocolade toevoegen

Als tweede stap voeg je de chocolade toe. De hoeveelheid die je nodig hebt is afhankelijk van de grote van de schaal die je gebruikt. Wij hebben 3 verschillende soorten chocolade gebruikt voor onze schaal.

Smores 4

Stap 3, marshmallows

Als laatste voeg je de marshmallows toe. Je kunt deze rechtop laten staan maar omdat wij daar niet genoeg voor hadden hebben wij ze neergelegd op de zij.

Smores 5

Stap 4, in de oven

Als laatste zet je de schaal in de oven. Wij hebben hem op 150 graden in de over gezet voor ongeveer 10 minuten. Dit is heel erg afhankelijk van jou oven, hou het ook goed in de gaten. Bij ons was de bovenkant helaas ook een beetje aangebrand. Hou het dus echt goed in de gaten want het kan ineens heel erg hard gaan! Zelf houd ik niet heel erg van marshmallows, en ook deze dip is voor mij te zoet. Toch vind ik het wel erg leuk voor bijvoorbeeld een klein feestje, juist omdat het zo anders is.

Smores 1

Heb jij al eens smore’s of een smore’s dip gemaakt, wat vond jij ervan?

Picture of Marion Kroeze

Marion Kroeze

Reactie plaatsen:

Over mij

Door de steun van mijn lieve volgers groeide Acrealife steeds verder en kwamen er steeds meer mooie kansen op mijn pad. Dit maakte dat ik vanaf 1 september de stap heb gezet om van Acrealife een eigen webwinkel heb kunnen maken. Een hele spannende stap, waarbij ik hoop om veel mensen de goede weg op te helpen.

Volg mij:

Recente berichten

Nieuwste video:

Winkelwagen
Inloggen

Nog geen account?

Start typing to see products you are looking for.
Winkel
0 items Mand
Mijn account