Blog

Snail mail, Circus

snail mail circus 1.3Iets anders dan normaal

Ken je dat dat je soms het gevoel hebt teveel in een ding te blijven steken. Teveel blijft vasthouden aan ongeveer hetzelfde. Dit kreeg ik een beetje na mijn snail mails, en daarom leek het mij leuk om een keertje iets anders te doen. Vandaar dat ik dit keer koos voor een thema snail mail. snail mail circus

Welcome, the circus is in town

En na een beetje in mijn stash rondgekeken te hebben viel mij oog op enkele circus plaatjes. Ik besloot hier wat mee te gaan doen en daar de snail mail op aan te passen. Ik koos hierbij voor vrolijke kleuren met een vintage carnival gevoel. snail mail circus 1.3

Vrolijkheid

Dit voerde ik ook door aan de binnenkant van het pakketje.Zo maakte ik een bal gooi hokje en voegde ik veel gekleurde papiertjes toe die ik leuk vond passen. snail mail circus 1.1

Binnenkant versieren

Voor deze snail mail gebruikte ik verschillende plaatjes(Action) die ik wel bij het thema vond passen. Bijvoorbeeld deze clown. Ook voegde ik vakjes toe met daarin leuke cadeautjes. snail mail circus 1.2

Achterkant niet vergeten

Ook de achterkant versierde ik. Wat inden jullie van deze snail mail?

Foto van Marion Kroeze

Marion Kroeze

Reactie plaatsen:

Over mij

Door de steun van mijn lieve volgers groeide Acrealife steeds verder en kwamen er steeds meer mooie kansen op mijn pad. Dit maakte dat ik vanaf 1 september de stap heb gezet om van Acrealife een eigen webwinkel heb kunnen maken. Een hele spannende stap, waarbij ik hoop om veel mensen de goede weg op te helpen.

Volg mij:

Recente berichten

Nieuwste video:

Winkelwagen
Inloggen

Nog geen account?

Start typing to see products you are looking for.
Winkel
0 items Mand
Mijn account