Blog

Snail mail, Hello

snail-mail-hello-1-2Hello kitty?

Na het iets wat andere artikel van afgelopen vrijdag heb ik vandaag weer een snail mail voor jullie. Dit keer heb ik gebruik gemaakt van een kleuren thema. Zo heb ik geprobeerd vooral de kleuren roze, grijs en zilver terug te laten komen in de snail mail. snail-mail-hello-1-1

Glitter mini lijstje

Als eerste de voorkant. Als eerste voegde ik een zilver geschilderde doily toe boven op het roze gestipte papier. Vervolgens heb ik een zilveren frame van de Action toegevoegd. vervolgens heb ik het afgemaakt door het toevoegen van stickers, stempels en banners. snail-mail-hello-1-2

Elementen terug laten komen

Vervolgens de binnenkant. Ik heb hier geprobeerd dezelfde kleuren toe te voegen. Ook heb ik patronen herhaald zodat het een geheel werd. Naast het kleurenthema heb ik ook veel cupcake en thee gerelateerde dingetjes terug laten komen.snail-mail-hello-1-3

Kleurenpalet

Zo ook bij de laatste pagina. Hier zie je weer de doily die je in het begin ook zag. Verder zie je hetzelfde papier en dezelfde kleuren terug komen. Gebruik jij graag thema’s in je snail mail? Zo ja op welke manier doe jij dit graag?

Marion Kroeze

Marion Kroeze

Reactie plaatsen:

Over mij

Door de steun van mijn lieve volgers groeide Acrealife steeds verder en kwamen er steeds meer mooie kansen op mijn pad. Dit maakte dat ik vanaf 1 september de stap heb gezet om van Acrealife een eigen webwinkel heb kunnen maken. Een hele spannende stap, waarbij ik hoop om veel mensen de goede weg op te helpen.

Volg mij:

Recente berichten

Nieuwste video:

Winkelwagen
Inloggen

Nog geen account?

Start typing to see products you are looking for.
Winkel
0 items Mand
Mijn account