Blog

Snail mail; Hey You

snail-mail-esmee-2-1-2Weer een nieuwe snail mail

Jeej, ik heb weer een nieuwe snail mail voor jullie. Dit keer met enkele prachtige papiertjes van de Action. een iets simpelere snail mail, maar daarom niet minder leuk.snail-mail-esmee-2-1-1

Simpel met leuke patroontjes

Dit is de snail mail die ik maakte. Zoal ik al zei is het dit keer een iets simpelere snail mail. Dit kwam vooral doordat ik een tijdje niets had gedaan en het lastig vond om er weer in terug te komen. Wel gebruikte ik mijn favoriete papier blok van de Action. snail-mail-esmee-2-1-2

Geen thema..

Dit keer heb ik ook niet in een thema gebruikt. Wel heb ik verschillende nieuwe dingen uitgeprobeerd. Bijvoorbeeld een uitschuif kaartje met daarachter kleine cadeautjes.

Wat vind jij van deze snail mail? En wie van jullie heeft ook wel eens een snail mail verstuurd?

Picture of Marion Kroeze

Marion Kroeze

Reactie plaatsen:

Over mij

Door de steun van mijn lieve volgers groeide Acrealife steeds verder en kwamen er steeds meer mooie kansen op mijn pad. Dit maakte dat ik vanaf 1 september de stap heb gezet om van Acrealife een eigen webwinkel heb kunnen maken. Een hele spannende stap, waarbij ik hoop om veel mensen de goede weg op te helpen.

Volg mij:

Recente berichten

Nieuwste video:

Winkelwagen
Inloggen

Nog geen account?

Start typing to see products you are looking for.
Winkel
0 items Mand
Mijn account