Blog

Snail mail, maritime

snail-mail-maritime-1-2Snail mail met thema

Ik kreeg weer een super leuke snail mail. Dit keer helemaal in een maritime thema gemaakt. Super leuk op elkaar aangepaste snail mail met een thema, hoe leuk. Vandaag laat ik je zien wat ik kreeg.snail-mail-maritime-1-1

Rood, wit en blauw

Dit was de voorkant van de snail mail. Super leuk met die hartjes en dat super schattige zeepaardje. Wat ik heel erg leuk vind aan deze snail mail zijn de kleuren. Alles is zo mooi op elkaar afgestemd, echt super mooi gedaan. snail-mail-maritime-1-2

Een geheel

Ook de binnenkant was helemaal in hetzelfde thema doorgevoerd. Super leuke papiertjes en super leuke plaatjes. Zelfs de kleine cadeautjes waren allemaal in hetzelfde thema en met dezelfde kleuren. snail-mail-maritime-1-3

Achterkant

En ook op de achterkant was deze mooi vuurtoren zichtbaar. Echt prachtig gedaan!

wat vinden jullie van een snail mail met een thema? Maak jij deze zelf bijvoorbeeld vaak of vind jij het leuke om op een andere manier je snail mail vorm te geven?

Picture of Marion Kroeze

Marion Kroeze

Reactie plaatsen:

Over mij

Door de steun van mijn lieve volgers groeide Acrealife steeds verder en kwamen er steeds meer mooie kansen op mijn pad. Dit maakte dat ik vanaf 1 september de stap heb gezet om van Acrealife een eigen webwinkel heb kunnen maken. Een hele spannende stap, waarbij ik hoop om veel mensen de goede weg op te helpen.

Volg mij:

Recente berichten

Nieuwste video:

Winkelwagen
Inloggen

Nog geen account?

Start typing to see products you are looking for.
Winkel
0 items Mand
Mijn account