Blog

Snail mail uit #1 Natuur

Snail mail vogeltje 1.0Snail mailen

In mijn favorieten noemde ik het al, snail mailen. Het ouderwetse penvrienden maar dan in een nieuw (creatief) jasje. Het leek mij leuk om jullie mee te nemen in het snail mailen door te laten zien wat ik stuur en ontvang.

Snail mail vogeltje 1.0

(Foto gemaakt door Katelijne)

Facebookgroep

Via een Facebook groep zag ik een oproepje van Katelijne.In het oproepje stond onder andere dat ze hield van Natuur, boeken, kaarten, stickers, pastel tinten en dat ze op zoek was naar een vast snail mail maatje. Dit leek mij erg leuk en zo kwamen wij in contact. Ik ben aan de slag gegaan met de korte beschrijving die ik van haar had en maakte bovenstaande snail mail voor haar. Snail mail vogeltje 1.1

Mini boekje

Bij deze snail mail maakte ik zelf een klein mini boekje. Een boekje vol met quotes over bloemen gecombineerd mer kleine tekeningetjes. Ik maakte dit door kleine stukjes papier dubbel te vouwen een aan elkaar te binden met wat draad.

Snail mail vogeltje 1.2

Cadeautje

Hier zie je hoe ik de binnenkant heb versierd door middel van fineliners. Dit boekje werd vervolgens een van de cadeautjes in de snail mail.

Hoe vind jij de snail mail geworden?

Picture of Marion Kroeze

Marion Kroeze

Reactie plaatsen:

Over mij

Door de steun van mijn lieve volgers groeide Acrealife steeds verder en kwamen er steeds meer mooie kansen op mijn pad. Dit maakte dat ik vanaf 1 september de stap heb gezet om van Acrealife een eigen webwinkel heb kunnen maken. Een hele spannende stap, waarbij ik hoop om veel mensen de goede weg op te helpen.

Volg mij:

Recente berichten

Nieuwste video:

Winkelwagen
Inloggen

Nog geen account?

Start typing to see products you are looking for.
Winkel
0 items Mand
Mijn account