Blog

Stempels Aliexpress

Super schattig, maar ook goed?

In het happy mail artikel van afgelopen donderdag kon je deze leuke stempeltjes al zien. en ook op mijn Instagram waren deze stempels populair. Zo kreeg ik al van meerderen de vraag of ik een review wou schrijven. Ik heb de stempels daarom afgelopen weekend goed getest en laat je vandaag weten wat ik nou van deze stempels vind. 

Kerst stempels

Als eerste een stempelslet die je misschien nog niet metten gaat gebruiken. Of zijn er al mensen met de kerstkaarten bezig? Ik kocht deze stempel set omdat de stempels niet al te groot waren. Kleine stempels zijn ideaal om te gebruiken in snail mails, gift tags maar ook bijvoorbeeld voor het maken van stickers. Het design vond ik ook nog eens heel erg leuk, net iets anders dan je traditionele kerst stempels.

Hoe stempelen ze?

Hierboven zie je alle stempel afdrukken, en ik moet zeggen dat ik positief verrast was. De stempels stempelen gewoon prima. Ja je voelt wel dat het iets ander materiaal is dan de duurdere stempels. Maar de stempels zijn duidelijk en de details zien er goed uit. Ja ik ben zeker tevreden over de kwaliteit. 

Honden en katten stempels

Dan de stempelset die ik meteen moest hebben toen ik heb zag. Ik vind stempels met dieren altijd heel erg leuk, zeker honden en katten zijn altijd leuk om te gebruiken.  En deze honden en katten zijn gewoon te schattig! Ook weer echt mini, maar daarom misschien nog wel extra schattig. 

Hoe stempelen ze?

En ook deze stempels werkten echt prima. Ze waren erg duidelijk en ik had geen moeite met het stempelen. Wat mij betreft zijn deze stempels dan ook zeker aanraders. Zeker voor de prijs van nog geen twee  euro per setje. Zelf kocht ik de stempels bij de verkoper Decor Specialist, echter zijn er verschillende verkopers die deze stempels aanbieden.

Foto van Marion Kroeze

Marion Kroeze

Reactie plaatsen:

Over mij

Door de steun van mijn lieve volgers groeide Acrealife steeds verder en kwamen er steeds meer mooie kansen op mijn pad. Dit maakte dat ik vanaf 1 september de stap heb gezet om van Acrealife een eigen webwinkel heb kunnen maken. Een hele spannende stap, waarbij ik hoop om veel mensen de goede weg op te helpen.

Volg mij:

Recente berichten

Nieuwste video:

Winkelwagen
Inloggen

Nog geen account?

Start typing to see products you are looking for.
Winkel
0 items Mand
Mijn account