Blog

Stoppen met bloggen?? Aanwezig Kreadoe??

Klets artikel

Oke vandaag een iets ander artikel dan normaal. Vandaag namelijk eventjes een klets artikel, ik merk namelijk dat ik enkele dingen graag even op mijn blog geschreven heb dat niet echt past bij andere artikelen. Onzekerheden die ik heb met het bloggen en of ik dit jaar als blogger aanwezig ben op kreadoe bijvoorbeeld. En daarom vandaag dit artikel….

Kreadoe?

Laten we beginnen met het makkelijke stukje. Ik krijg de laatste tijd namelijk van jullie de vraag of ik dit jaar aanwezig ben op Kreadoe. (Voor wie Kreadoe niet kent, dut is een grote creatieve beurs in Utrecht). Super leuk natuurlijk, alleen ben ik als blogger dus niet aanwezig op Kreadoe!! Echter betekent dit dus niet dat ik helemaal niet aanwezig ben. Ik zal namelijk een van de dagen zelf als bezoeker gaan. Ik heb zelf nog geen idee wanneer, maar het lijkt mij super om zelf te kunnen zien wat er allemaal te zien is op Kreadoe (en misschien een poging te doen om te vloggen). Wanneer je me herkent op kreadoe mag je me natuurlijk altijd aanspreken, maar ik zal dus niet officieel als blogger aanwezig zijn. Ik hoop dat dit duidelijkheid geeft voor iedereen die zich afvroeg, of dacht dat ik bij Kreadoe aanwezig zou zijn.

Ga ik stoppen?

Dan naar het iets lastigere/persoonlijkere stuk. De laatste tijd ben ik namelijk aan het twijfelen of ik wel door wil gaan met het bloggen (en alles daar om heen). Niet omdat ik het niet leuk vind, maar vooral door dingetjes er om heen. Ik merk bijvoorbeeld dat ik heel erg perfectionistische ben op mijn blog, iets wat voor mij zelf soms niet goed is. Ik wil leuke artikelen schrijven, mooie video’s maken en leuk contact houden met jullie. Maar ik merk dat ik dat alles bij elkaar soms best lastig vind, en dat ik hier heel onzeker van raak. Doe ik het wel goed genoeg, zijn mijn artikelen/video’s wel leuk genoeg, voor wie doe ik het eigenlijk, ben ik wel leuk genoeg.

Niet kunnen maken wat ik zou willen maken

Het vervelende hieraan is dat ik niet de artikelen/video’s maak die ik graag zou willen maken. Ik heb zoveel leuke en toffe ideeën, maar helaas (nog) niet de materialen/kennis om het zo te maken zoals ik het graag zou willen. En dat frustreert mij, zeker omdat dit alles voor mij puur een hobby is. Nu is stoppen ook echt niet de oplossing, daarvoor vind ik het ook nog veel te leuk! Maar toch ben ik wel zoekende naar wat ik dan wel wil, en hoe ik dit dan kan bereiken. En ik moet zeggen dat ik dat niet goed weet. Daarom wil ik nu vooral mijzelf de vrijheid geven om te doen wat ik wil. Dit betekend dat er soms misschien andere artikelen online komen, er geen vaste tijden meer zijn en dat ik soms later kan reageren. Maar het betekend hopelijk ook dat ik mooiere artikelen/video’s kan gaan maken. Sneller artikelen/producten online zet en meer inspiratie kan delen.

Verder lijkt het mij heel erg leuk om nog meer van jullie te zien en samen te kunnen werken. Iets wat bijvoorbeeld al gebeurd in de Facebook groep (is iets anders dan de pagina). Ik merk namelijk dat juist die interactie ook mij weer inspireren en motivatie geven. Deel dus ook zeker jullie creaties in de facebook groep of op social media met mij, blijf de lieve comments achterlaten en laat mij ook zeker weten wat jij graag zou willen zien op Acrealife!!

 

Marion Kroeze

Marion Kroeze

Reactie plaatsen:

Over mij

Door de steun van mijn lieve volgers groeide Acrealife steeds verder en kwamen er steeds meer mooie kansen op mijn pad. Dit maakte dat ik vanaf 1 september de stap heb gezet om van Acrealife een eigen webwinkel heb kunnen maken. Een hele spannende stap, waarbij ik hoop om veel mensen de goede weg op te helpen.

Volg mij:

Recente berichten

Nieuwste video:

Winkelwagen
Inloggen

Nog geen account?

Start typing to see products you are looking for.
Winkel
0 items Mand
Mijn account