Blog

Teken mee, kleur

Teken mee, kleur 1.4Thema kleur

En vandaag deel ik weer een nieuwe tekening voor de teken mee serie van Jojan vlogt. Dit keer was het thema kleur, een thema waar je eigenlijk alle kanten wel mee op kan. 

Teken mee, kleur 1.1

Ontwerpje maken

Dit was mijn eerste ontwerpje. Op mijn bureau heb ik voor het schilderen een placemat liggen met hierop een flamingo. Deze vond ik zo leuk dat ik daar graag iets mee wou doen. Dit schetsje was voor mijzelf om eventjes een beeld te krijgen van wat ik wilde.

Teken mee, kleur 1.2

Achtergrond toevoegen

Vervolgens ben ik begonnen aan de achtergrond. Dit keer heb ik ervoor gekozen om te werken op canvas, iets wat ik eigenlijk nooit doe. Omdat het thema kleur is leek het mij leuk om te gaan

Teken mee, kleur 1.3

Flamingo vriendjes

Vervolgens ben heb ik mijn flamingo’s opgezet. Origineel wou ik maar 1 flamingo maar uiteindelijk vond ik dat een beetje te leeg en tekende ik er een vriendje bij.

Teken mee, kleur 1.4

Close up

Hier zie je de flamingo’s iets beter. Ik moet zeggen dat ik het weer zo leuk vond om te doen!! Heerlijk om alvast iets te hebben om je aan vast te moeten houden en waarbinnen je kan gaan werken.

Wat vinden jullie van het resultaat? En doen jullie ook wel eens mee met dit soort challenges?

Marion Kroeze

Marion Kroeze

Reactie plaatsen:

Over mij

Door de steun van mijn lieve volgers groeide Acrealife steeds verder en kwamen er steeds meer mooie kansen op mijn pad. Dit maakte dat ik vanaf 1 september de stap heb gezet om van Acrealife een eigen webwinkel heb kunnen maken. Een hele spannende stap, waarbij ik hoop om veel mensen de goede weg op te helpen.

Volg mij:

Recente berichten

Nieuwste video:

Winkelwagen
Inloggen

Nog geen account?

Start typing to see products you are looking for.
Winkel
0 items Mand
Mijn account