Blog

Top 5 creatieve winkels

DSC04621

Vandaag deel ik met jullie mijn 5 favoriete winkels om creatieve spulletjes te kopen. Natuurlijk zijn er nog veel meer leuke winkels en ik begin steeds meer nieuwe leuke winkels te ontdekken maar bij deze 5 winkels blijf ik vaak terug komen.

1. Action

Op de eerste plek staat voor mij toch wel de Action. Super leuke spulletjes voor een betaalbaar prijsje. Niet alleen hebben ze veel fijne basis materialen, maar ook gaan ze steeds meer mee naar de trends. Je kunt er bijna voor elke creatieve hobby wel terecht en vooral om te beginnen zijn de producten vaak prima. Ik denk dat bijna iedereen die een beetje creatief is wel regelmatig door de schappen kijkt bij de Action. En natuurlijk kom je altijd met veel meer in en met andere dingen in huis dan dat je had gewild.

2. Scrobby

Scrobby is een webwinkel die sinds kort een echte winkel hebben gekregen. Ze verkopen vooral producten voor scrapbookers maar ook voor kaarten maken kun je er erg goed terecht. Scrobby verkoopt veel Amerikaanse merken die soms toch wel lastig te vinden zijn in Nederland. Ik vind het een super leuke webshop met prachtige producten. Het enige nadeel is dat veel producten vaak uitverkocht zijn. Maar het blijft een van mijn absolute favoriete winkels.

3. Hema

Hema is ook een winkel waar ik bijna altijd wel iets leuks tegen kom. Vooral wanneer ik ga kijken in de grotere finialen kom ik bijna nooit met een lege tas thuis. De stijl en design van de hema prodcten vind ik zelf altijd heel erg leuk. De producten zijn bijna altijd super vrolijk, schattig en kleurrijk, ik hou hier wel van.

4. Wibra

Wibra is een winkel die soms super leuke dingen heeft en andere dagen weer helemaal niets. Het is een winkel waar ik regelmatig probeer te kijken en waar ik best vaak super leuke en betaalbare spulletjes kan vinden. Zoals bijvoorbeeld de super leuke clear stamps die waar ik eerder al een artikel over schreef.

5. Xenos

Xenos is een winkel die ik vooral heel erg leuk vind voor de woon accessoires. Toch hebben ze ook vaak hele leuke creatieve materialen. De spullen zien er vaak super leuk uit, van mij mogen ze zeker meer creatieve materialen gaan verkopen.

 

Foto van Marion Kroeze

Marion Kroeze

Reactie plaatsen:

Over mij

Door de steun van mijn lieve volgers groeide Acrealife steeds verder en kwamen er steeds meer mooie kansen op mijn pad. Dit maakte dat ik vanaf 1 september de stap heb gezet om van Acrealife een eigen webwinkel heb kunnen maken. Een hele spannende stap, waarbij ik hoop om veel mensen de goede weg op te helpen.

Volg mij:

Recente berichten

Nieuwste video:

Winkelwagen
Inloggen

Nog geen account?

Start typing to see products you are looking for.
Winkel
0 items Mand
Mijn account