Blog

Top 5 gelezen blogposts 2015

Inpakken tip confetti

Ik las al op meerdere blogs een overzichtje voorbij komen en het leek ook mij wel leuk om een overzicht te plaatsen van mijn 5 best gelezen artikelen. Leuk voor als je de artikelen nog niet had gezien of om gewoon nog even een keertje te bekijken.

Naamloos

5. Project creatief, niet goed genoeg

Mijn eerste project creatief artikel.Een artikel waarin uitleg geef over het gevoel niet goed genoeg te zijn op creatief gebied. In het nieuwe jaar wil ik veel meer gaan doen met project creatief. Een hoekje waarin we samen kunnen praten over dingen waar we tegen aan lopen op creatief gebied, leuke en mindere dingen.

Inpakken tip confetti

4. Cadeau inpak tips #1

Een van de artikelen waar ik zelf ook erg trots op ben zijn de inpak artikelen. Leuk om deze dan ook terug te zien in dit rijtje. Zelf gebruik ik de inpak tips ook regelmatig voor het inpakken van cadeautjes. Naast dit artikel over inpakken met confetti heb ik ook nog twee andere artikelen geschreven over hoe je leuk cadeautjes kan inpakken. Ook zullen er in het nieuwe jaar nog meerdere inpak tips artikelen komen.

Artikel 1-001

3. My week in pictures #2

Een iets ouder artikel, met enkele foto’s van wat ik deze week heb gedaan. Niet een heel bijzonder artikel, maar wel erg leuk om foto’s terug te kijken.

20150818_140559

2. DIY Ananas agenda

Een artikel die ik toch wel eng vond om te plaatsen, namelijk mijn eerste YouTube video. Nog steeds ben ik niet helemaal tevreden over de video. Toch vond ik de agenda super leuk geworden en vind ik het ook erg leuk om terug te zien dat dit artikel zo goed is bekeken.

20150922_160627

1. Review Action stempels

Dat ik niet de enige ben die van stempels houd bewijst dit artikel wel. Ik schreef hier over de stepels die ik bij de Action kocht. Stempels die ik nog steeds met veel plezier gebruik.

Gelukkig 2016 voor iedereen!!

Dit waren mijn 5 best gelezen artikelen. Super leuk om mijn blog zo te zien groeien, vooral de afgelopen dagen zie ik dat er echt mensen zijn die vaker terug komen op mijn blog. Het lijkt me ook super leuk om meer te kunnen gaan bloggen volgend jaar na de verhuizing. Nog meer creatieve artikelen, maar ook artikelen over andere onderwerpen. Ook wil ik iedereen een fijn en gelukkig 2016 wensen, hoop dat het voor ons allemaal een fantastische jaar wordt om niet te vergeten,vol met mooie en gelukkige momenten!

Foto van Marion Kroeze

Marion Kroeze

Reactie plaatsen:

Over mij

Door de steun van mijn lieve volgers groeide Acrealife steeds verder en kwamen er steeds meer mooie kansen op mijn pad. Dit maakte dat ik vanaf 1 september de stap heb gezet om van Acrealife een eigen webwinkel heb kunnen maken. Een hele spannende stap, waarbij ik hoop om veel mensen de goede weg op te helpen.

Volg mij:

Recente berichten

Nieuwste video:

Winkelwagen
Inloggen

Nog geen account?

Start typing to see products you are looking for.
Winkel
0 items Mand
Mijn account