Blog

Tweede kansjes, dienblad van fotolijstje

dienblad-fotolijstje-1-3tweede kansjes

Vandaag een nieuwe serie hier op mijn blog, namelijk tweede kansjes. In deze serie laat ik je zien hoe je tweedehandse spulletjes in een nieuw jasje kan steken. Vandaag laat ik bijvoorbeeld zien hoe ik van een simpel fotolijstje een leuk en origineel dienblad heb gemaakt. dienblad-fotolijstje

Uit de kast

Dit is het fotolijstje waar ik mee begon. Deze had ik al een tijdje in de kast liggen omdat het niet helemaal mijn stijl fotolijstje was. Bij het maken van de marble video gebruikte ik deze echter als bodem voor het scheerschuim en toen bedacht ik me ineens dat dit ook wel erg leuk kon staan als dienblad.

dienblad-fotolijstje-1-1

Aanpassen aan je stijl

De witte kleur vond ik zelf niet zo mooi en daarom besloot ik de lijst goud te spuiten. Hiervoor heb ik als eerste een witte primer gebruikt en vervolgens heb ik heb goud gespoten met een spuitbus van de Action.

dienblad-fotolijstje-1-2

Achtergrond toevoegen

Vervolgens heb ik het glas en de marble achtergrond toegevoegd en je dienblad is klaar. Deze kan je vervolgens gebruiken zoals je zelf wilt. Bijvoorbeeld door plantjes toe te voegen.   dienblad-fotolijstje-1-3

Versieren

Zelf heb ik deze hertjes (Action) toegevoegd met enkele roze accenten. Super leuk voor de herfst zonder dat het meteen te is. Wat vind jij van deze DIY, vind je het leuk of jammer van het orginele lijstje?

Picture of Marion Kroeze

Marion Kroeze

Reactie plaatsen:

Over mij

Door de steun van mijn lieve volgers groeide Acrealife steeds verder en kwamen er steeds meer mooie kansen op mijn pad. Dit maakte dat ik vanaf 1 september de stap heb gezet om van Acrealife een eigen webwinkel heb kunnen maken. Een hele spannende stap, waarbij ik hoop om veel mensen de goede weg op te helpen.

Volg mij:

Recente berichten

Nieuwste video:

Winkelwagen
Inloggen

Nog geen account?

Start typing to see products you are looking for.
Winkel
0 items Mand
Mijn account