Blog

Verjaardag winactie!! (gesloten)

https://youtu.be/s2SBkVvVFpg

Vandaag vieren we een feestje

Hieper de piep, hoera!! Vandaag ben ik jarig. En ze zeggen altijd dat wie jarig is moet trakteren. Helaas kan ik jullie niet allemaal iets geven. Maar natuurlijk kan ik wel 1 van jullie trakteren op dit leuke winactie pakketje! Een pakketje vol met leuke cadeautjes.

Wat moet je doen

  • Laat een reactie achter onder dit artikel op mijn blog en geef hierin aan dat je mee doet.
  • Vertel in deze reactie een leuke verjaardagsherinnering. Bijvoorbeeld dat ene mooie cadeau dat je kreeg. Of dat bijzondere verjaardag feestje. Of misschien ging er wel iets helemaal fout. Het lijkt me erg leuk om te lezen welke herinnering jou is bijgebleven!

Abonneer of volg me op youtube/facebook/instagram

Daarnaast zou ik het ook heel erg leuk wanneer je mij zou willen volgen op YouTube-facebookinstagram-. Dit is niet verplicht, maar zo blijf je wel op de hoogte van alle leuke updates rondom mijn blog en deze winactie. 

Meedoen aan de winactie kan nog tot 5sept, hierna maak ik de winnaar bekend onder dit artikel! De winactie is open voor iedereen met een Nederlands postadres. Gewonnen, dan krijg je van mij een email. Je email adres kan je in het daarvoor bestemde vakje zetten bij de reacties, let op dat je deze niet in de reactie zelf deelt! Nog geen 18, vraag dan toestemming aan je ouders voor je meedoet!

Laura flantua van harte gefeliciteerd, jij bent de winnaar van deze winactie!! 

Foto van Marion Kroeze

Marion Kroeze

Reactie plaatsen:

Over mij

Door de steun van mijn lieve volgers groeide Acrealife steeds verder en kwamen er steeds meer mooie kansen op mijn pad. Dit maakte dat ik vanaf 1 september de stap heb gezet om van Acrealife een eigen webwinkel heb kunnen maken. Een hele spannende stap, waarbij ik hoop om veel mensen de goede weg op te helpen.

Volg mij:

Recente berichten

Nieuwste video:

Winkelwagen
Inloggen

Nog geen account?

Start typing to see products you are looking for.
Winkel
0 items Mand
Mijn account