Blog

Weer creatief bezig, (blog) update

Even een update

Eigenlijk was ik van plan om het bloggen pas weer op te pakken als het verhuizen achter de rug zou zijn. Toch kan ik het niet laten om nog even een klein berichtje te schrijven. Want wat is er veel veranderd…

KaartjeVerhuizen

Verhuizen, het thema van de afgelopen weken. Want niet alleen ik ben verhuisd, ook mijn blog is verhuisd naar een nieuw plekje. Zelf heb ik nu een heerlijke werk/hobby kamer gekregen in het nieuwe huis (die ik meteen heb uitgetest met het maken van bovenstaande kaartjes). En mijn blog heeft een nieuwe naam, ACreaLife.

Wat veranderd er op mijn blog

Naast de nieuwe naam heeft mijn blog ook een kleine verandering doorgaan. Het heeft een nieuw verbeterd jasje gekregen. Een frisse, rustige uitstraling met mijn favoriete kleur mintgroen. Naast de veranderingen die je nu al kunt zien wil ik ook voor de toekomst enkele veranderingen doorvoeren.

Zo wil ik vanaf 1 februari elke doordeweekse dag een artikel, betere foto’s en actiever zijn op sociale media. Eigenlijk dus vooral een verbeterde versie van mijn blog en alles wat er om heen zit.

Otter kaartjeMijn plek vinden

Natuurlijk zal ik ook mijn nieuwe plek moeten vinden. Waar is nu bijvoorbeeld goed licht voor het maken van foto’s? Waar heb ik alles ook alweer opgeborgen? Waar is mijn boekje met alle ideeën nou weer gebleven? Om mijzelf die ruimte te geven zal ik de komende dagen ook proberen om zoveel mogelijk vooruit te schrijven. Daarom voor nu eventjes geen artikelen, en dan vanaf maandag weer verder met een nieuwe start (zo voelt het toch een beetje) Tot die tijd kun je me volgen op:

Facebook      Instagram      Twitter

Foto van Marion Kroeze

Marion Kroeze

Reactie plaatsen:

Over mij

Door de steun van mijn lieve volgers groeide Acrealife steeds verder en kwamen er steeds meer mooie kansen op mijn pad. Dit maakte dat ik vanaf 1 september de stap heb gezet om van Acrealife een eigen webwinkel heb kunnen maken. Een hele spannende stap, waarbij ik hoop om veel mensen de goede weg op te helpen.

Volg mij:

Recente berichten

Nieuwste video:

Winkelwagen
Inloggen

Nog geen account?

Start typing to see products you are looking for.
Winkel
0 items Mand
Mijn account