Blog

Whoosh Shower Jelly, lush

lush-1-2

Eerste lush PRODUCT

Een van mijn eerste producten van lush was de Whoosh shower jelly. deze kocht ik jaren geleden, vooral omdat ik het zo’s gek ding vond. Een shower jelly is zoals de naam misschien al doet vermoeden een douchegel in de vorm van een drilpudding.  Iets wat ik echt geweldig vond, want waar vind je nou zoiets. Toen ik afgelopen weekend weer bij lush was besloot ik een grote pot te halen. Waarom, nou omdat het product mij al die jaren is bijgebleven. lush-1-1

Rare vorm, blauwe kleur en een heerlijke geur

En nee, het is niet eens de rare vorm die mij is bijgebleven. Of de mooie fel blauwe kleur. Nee, wat ervoor heeft gezorgd dat ik dit product weer opnieuw kocht is de heerlijke geur. Deze shower jelly ruikt namelijk heerlijk fris , door een combinatie van verschillende citrus vruchten. En laat ik nu net een zwak hebben voor frisse citrus geuren (met name limoen). De shower jelly is overigens niet heel goedkoop, zo betaal je voor een klein bakje van 100 gram €5,95 en voor dit grotere bakje van 240 gram €11,95. Zeker niet iets wat ik heel vaak zou kopen, maar wel een heerlijk verwen product.

Foto van Marion Kroeze

Marion Kroeze

Reactie plaatsen:

Over mij

Door de steun van mijn lieve volgers groeide Acrealife steeds verder en kwamen er steeds meer mooie kansen op mijn pad. Dit maakte dat ik vanaf 1 september de stap heb gezet om van Acrealife een eigen webwinkel heb kunnen maken. Een hele spannende stap, waarbij ik hoop om veel mensen de goede weg op te helpen.

Volg mij:

Recente berichten

Nieuwste video:

Winkelwagen
Inloggen

Nog geen account?

Start typing to see products you are looking for.
Winkel
0 items Mand
Mijn account