Blog

Wie is de mol 2016

Wie is de mol?

Wie mij al een langere tijd volgt weet misschien dat ik toch wel een groot fan ben van wie is de mol. Het is een van de televisie programma’s die ik echt volg. Vandaag een klein artikel over mijn mol en waarom ik heb verdenk.

Screenshot_2016-02-29-15-09-09

Mijn mol

Oke aan bovenstaande foto kan je denk ik wel zien wie ik verdenk. eigenlijk is dat dit jaar best gek gegaan. Ik had namelijk voor dat de eerste aflevering begon en zelfs nog voordat ik wist wie meededen gezegd dat klaas dit jaar de mol zou zijn. Toen nog geen idee welke bn’er er eigenlijk klaas heet.

Screenshot_2016-02-29-15-08-58

Elke week verdachter

Een beetje een gek moment wanneer je vervolgens de eerste aflevering kijkt en er een klaas in blijkt te zitten. Vervolgens heb ik dus alle afleveringen op klaas gezeten (ja in het begin eventjes gespreid met Tim). En ik moet zeggen dat klaas zich elke week toch ook wel verdachter werd.

Screenshot_2016-02-29-15-09-08

Tunnelvisie?

Noem het een tunnelvisie maar toch had ik elke week weer het gevoel alsof klaas niet goed wist hoe hij moest kijken bij de executie. En ook bij de opdrachten vond ik hem toch verdacht vaak een beetje lui en onhandig.

Kijk jij ook naar wie is de mol? En wie is jou mol?

Marion Kroeze

Marion Kroeze

Reactie plaatsen:

Over mij

Door de steun van mijn lieve volgers groeide Acrealife steeds verder en kwamen er steeds meer mooie kansen op mijn pad. Dit maakte dat ik vanaf 1 september de stap heb gezet om van Acrealife een eigen webwinkel heb kunnen maken. Een hele spannende stap, waarbij ik hoop om veel mensen de goede weg op te helpen.

Volg mij:

Recente berichten

Nieuwste video:

Winkelwagen
Inloggen

Nog geen account?

Start typing to see products you are looking for.
Winkel
0 items Mand
Mijn account