Blog

Win vrijkaartjes voor de Paperpassionbeurs!!!

565x420facebook-paperpassion3 x prijs

Vandaag heb ik dan eindelijk de winactie voor je. Ik verloot 3 verschillende prijzen elk met vrijkaarten voor de paperpassion beurs, en meedoen is super simpel!

pp

De prijzen

  1. De eerste prijs zijn twee vrijkaartjes voor de paperpassion beurs. Ook krijg je van mij nog een kleine leuke goodiebag.
  2. De tweede prijs zijn twee vrijkaartjes voor de Paperpassion beurs.
  3. Als derde prijs geef ik 1 vrijkaartje weg voor de paperpassion.

565x420facebook-paperpassionWat moet je doen?

Meedoen is super simpel. Het enige wat je moet doen is hieronder een comment achter te laten met dat je meedoet. Ook zou ik het leuk vinden als je jou paperpassion met mij deel. Wat vind jij eigenlijk leuk om te doen?

Extra kans

Wil je een extra kans maken op een van de prijzen, dat kan Volg mij bijvoorbeeld op social media;

  • Of deel deze winactie op jou social media (+2)

De kaartjes zijn inmiddels weggegeven en de winnaars hebben van mij een mail gekregen. Iedereen bedankt voor het meedoen en hopelijk zie ik je alsnog bij de Paperpassion beurs

Foto van Marion Kroeze

Marion Kroeze

Reactie plaatsen:

Over mij

Door de steun van mijn lieve volgers groeide Acrealife steeds verder en kwamen er steeds meer mooie kansen op mijn pad. Dit maakte dat ik vanaf 1 september de stap heb gezet om van Acrealife een eigen webwinkel heb kunnen maken. Een hele spannende stap, waarbij ik hoop om veel mensen de goede weg op te helpen.

Volg mij:

Recente berichten

Nieuwste video:

Winkelwagen
Inloggen

Nog geen account?

Start typing to see products you are looking for.
Winkel
0 items Mand
Mijn account