Blog

Winterse kaartjes van Made by Janet

kaarten-madebyjanet-1-1

Cadeautje om te krijgen

Toen ik op 5 december mijn cadeautje van de advent swap openmaakte zag ik vier super mooie kaartjes. twee voor met sinterklaas en twee met een meer algemeen winters thema. En omdat ik vond dat deze mooie kaartjes wel een extra plekje verdiende laat ik vandaag de laatste twee kaartjes nog een keertje iets beter zien.

Madebyjanet

De kaartjes zijn gemaakt door Made by Janet. Op haar instagram vind je meerdere super mooie gehandletterde spulletjes zoals dus kaartjes. Maar ook maakt ze super leuke vilten slingers. kaarten-madebyjanet-1-2

Ook leuk om in te lijsten

Wanneer ik dit alles zie wil ik zelf altijd ook aan de slag, maar zelf vind ik het toch wel erg lastig. Daarom was ik ook zo blij dat ik deze prachtige kaartjes kreeg. Zo leuk om iemand blij mee te maken of om te gebruiken in je interieur. Hoe leuk zo een ingelijst chocolademelk kaartje bijvoorbeeld staan in de keuken.

Foto van Marion Kroeze

Marion Kroeze

Reactie plaatsen:

Over mij

Door de steun van mijn lieve volgers groeide Acrealife steeds verder en kwamen er steeds meer mooie kansen op mijn pad. Dit maakte dat ik vanaf 1 september de stap heb gezet om van Acrealife een eigen webwinkel heb kunnen maken. Een hele spannende stap, waarbij ik hoop om veel mensen de goede weg op te helpen.

Volg mij:

Recente berichten

Nieuwste video:

Winkelwagen
Inloggen

Nog geen account?

Start typing to see products you are looking for.
Winkel
0 items Mand
Mijn account