Blog

Wreck this journal, Mariska

Wreck this journall Mariska 1.10Wreck this journal

Een tijdje gelden liet ik in een artikel mijn wreck this journal zien. Ook vroeg ik of anderen hun journal wouden laten zien. Mariska, een vriendin die ik ken van de middelbare school reageerde dat het haar wel leuk leek. Vandaag daarom een kijkje in haar wreck this journal.

Wreck this journall Mariska 1.1

Schoen als voorkant?

Een van de opdrachten die ik las in het boekje was dat je een manier moest vinden om het boekje te dragen. Dit bracht mij op het idee om van de voorkant een schoen te maken. Dit deed ik door de voorkant te schilderen en er een oude schoen veter door te rijgen.

Wreck this journall Mariska 1.10

Pagina door Marion

Deze pagina is gemaakt door Marion. Bij de pagina heeft Marion een hond toegevoegd, omdat ik twee honden heb. Ik ben veel met muziek bezig, vandaar de violen.

Wreck this journall Mariska 1.6

Sterretjes zien

De opdracht van deze pagina was om gaten in het papier te maken. Omdat mijn boekje tweedehands is, van iemand die het boekje niet gebruikte. Daarom was er al een begin gemaakt aan enkele opdrachten. Zo ook bij deze pagina, waar de gaten al in het papier zaten. Zelf heb ik toen de sterren en de planeet toegevoegd.

Wreck this journall Mariska 1.7

Cirkel of vierkant

Ook bij deze pagina waren er al cirkels getekend. Ik heb er een paar cirkels bijgetekend en heb op de andere pagina vierkante vlakken gemaakt. Zelf vind ik de combinatie van felle kleuren en een zwarte achtergrond erg mooi.Ook het contrast tussen de vierkante en ronde vormen vind ik erg tof geworden.

Wreck this journall Mariska 1.8

Verschillende materialen

Enkele van de cirkels waren al ingekleurd met krijt. Zelf heb ik viltstiften gebruikt, hierdoor zie je ook verschil in materiaal.

Dit waren enkele pagina’s van Mariska’s wreck this journal. Mariska heeft zelf ook een blog (brokenstringsmusic) waar dit artikel ook te vinden is.

 

Foto van Marion Kroeze

Marion Kroeze

Reactie plaatsen:

Over mij

Door de steun van mijn lieve volgers groeide Acrealife steeds verder en kwamen er steeds meer mooie kansen op mijn pad. Dit maakte dat ik vanaf 1 september de stap heb gezet om van Acrealife een eigen webwinkel heb kunnen maken. Een hele spannende stap, waarbij ik hoop om veel mensen de goede weg op te helpen.

Volg mij:

Recente berichten

Nieuwste video:

Winkelwagen
Inloggen

Nog geen account?

Start typing to see products you are looking for.
Winkel
0 items Mand
Mijn account