Blog

Wreck this journall, mijn journall

Wreck this journal#1 1

Wreck this journall

Wreck this journall, wie kent het niet. Een boekje van Keri Smith dat vol staat met opdrachtjes om het boekje kapot mee te maken. Opdrachten die ervoor zorgen dat je je creativiteit kwijt kan. Een boekje dat bedoelt is om gewoon mee bezig te gaan zonder teveel na te denken. Een boekje dat geen goed of fout kent en die je zelf op jou manier kan invullen. Vandaag laat ik jullie enkele van mijn pagina’s zien.

Wreck this journal#1 2

Mijn eerste pagina

De eerste pagina die ik met jullie deel is deze. Eigenlijk een pagina waar je niets op hoeft te doen, het enige wat je namelijk moet doen is de rug(?) van het boek te breken. Dit was voor mij de eerste opdracht die ik met het boek deed. Zelf vond ik dit wel erg apart om te moeten doen. Vroeger werd mij altijd verteld dat ik boeken niet mocht dicht vouwen omdat je het dan kapot maakt. Nu is dit juist een opdracht. De bladzijde heb ik weken later pas gekleurd met inkt.

Wreck this journal#1 3

Vieze voeten

De volgende pagina die ik met jullie wil delen is deze. De opdracht was om op het boek te staan. Ik deed dit met verf en stoepkrijt. Helaas is de volgende pagina door deze pagina heen gekomen. Daarom is de ene kant wit en de andere kant blauw. Misschien iets dat ik nog ga aanpassen, maar eigenlijk hoort dit ook wel een beetje bij het boekje. Een goede(maar moeilijke) uitdaging voor een perfectionist zoals mijzelf.

Wreck this journal#1 4

Engels of Nederlands

Zelf heb ik het boekje trouwens in het Engels. Er is ook een vertaling te koop, deze bevat dan Nederlandse opdrachten. Makkelijk wanneer je niet zo goed bent in Engels.

Wreck this journal#1 5

Mijn favoriete pagina

Dit is voor mij tot nu toe een van mijn favoriete pagina’s. Eerst maakte ik een vlek met oud verf water, het water dat zeg maar over blijft wanneer je je kwasten schoon maakt in een bakje. Hierdoor ontstond een licht bruine vlek, die ik vervolgens omlijnd heb met een bruine stift. Vervolgens heb ik een blauwe kleur toegevoegd aan de randen en heb ik er een schat kaart van gemaakt.

Wreck this journal#1 6

Creatief of opdracht volgen

Ik heb er dus zelf voor gekozen om bij sommige pagina’s een iets meer creatieve insteek in het boekje te doen. Natuurlijk kan je ook de opdrachten alleen doen en niet de pagina’s versieren. Zelf vindt ik dit juist erg leuk om te doen, maar de invulling kan je net zo doen als je zelf wilt!

Wreck this journal#1 7

Uit handen geven

Hier nog een pagina die ik heel erg leuk vind geworden. Een pagina vol met verschillende technieken en materialen gemaakt door een vriendin van mij. Je moets deze pagina namelijk overlaten een een ander die vervolgens met de pagina mag doen wat hij/zij wil. Zo werd deze pagina in brand gestoken, kwam er verf op en werd er een kikker op getekend.

Wreck this journal#1 8

Jou pagina’s delen op mijn blog?

Hier waren enkele pagina’s van mijn wreck this journall. Lijkt het jou ook leuk om enkele van jou pagina’s te laten zien stuur mij dan een mailtje en dan neem ik contact met je op. Ook kan je natuurlijk altijd je foto’s achter laten op mijn facebook pagina of mij een berichtje sturen via Instagram of twitter. Het lijk mij super leuk om jullie boekjes voorbij te zien komen!

Wreck this journall kopen

Wanneer je zelf het boekje wilt aanschaffen, het boekje kost rond de €13 en is te koop bij de meeste boekenwinkels en online op bijvoorbeeld bol.com.

Foto van Marion Kroeze

Marion Kroeze

Reactie plaatsen:

Over mij

Door de steun van mijn lieve volgers groeide Acrealife steeds verder en kwamen er steeds meer mooie kansen op mijn pad. Dit maakte dat ik vanaf 1 september de stap heb gezet om van Acrealife een eigen webwinkel heb kunnen maken. Een hele spannende stap, waarbij ik hoop om veel mensen de goede weg op te helpen.

Volg mij:

Recente berichten

Nieuwste video:

Winkelwagen
Inloggen

Nog geen account?

Start typing to see products you are looking for.
Winkel
0 items Mand
Mijn account